Yayın Tarihi:27 09 2016 03:49(1057)

"O seni ilgilendirmez"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş: "Ak Parti'nin içinde FETÖ'cü varsa, Ak Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez."

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, son zamanlarda gündeme gelen AKP içindeki FETÖ'cülerin temizlenmesi ile ilgili tartışmaları dillendirenlere yanıt vererek "Ak Parti'nin içinde FETÖ'cü varsa, Ak Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Isparta'da partisinin düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Ataş "CHP'li arkadaşlarımız bile 'Evet CHP'liyim ama Erdoğan'a dua ediyorum' diyor. MHP'li dostlarımız da aynı şeyi söylüyor. O olmasaydı bu ülkede hiç birimiz buralarda olamayacaktık" dedi.

KELLESİ EN SON ALINACAK KİŞİ ERDOĞAN

Mustafa Ataş şöyle devam etti:

"En azından Ak Partililer olarak bizim kellemizi almadan Tayyip Erdoğan'ın kellesini de alamayacaksınız. Bu ülkede en son kellesi alınacak kişi Tayyip Erdoğan'dır. Asla hiçbirinin oyununa gelmeyeceğiz. Bu oyunları bozacağız. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tehlike geçmiştir. Ancak başka planlar, tehlikeler vardır ve olmaya devam edecek. Biz iktidarda olduğumuz sürece bu tehlikeler olmaya devam edecek. Onun için tedbirli, uyanık olacağız. Birbirimize öyle kenetleneceğiz ki aramızdan hava, su bile sızmayacak. Bu birlik, beraberliğimizi hazmedemeyenler son zamanlarda 'Ak Parti içinde FETÖ'cüler ne zaman temizlenecek' demeye başladı. Ak Parti'nin içinde FETÖ'cü varsa, Ak Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez. Ak Parti'ye akıl vermeye kalkışmayın bizim akıl almaya ihtiyacımız yok."

Haber: Odatv.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: aslan 28 09 2016 02:51
"hem suclu, hem guclu" deyimi aynen bu vekil icin soylenmis sanki? bey kardesssss,,, bu orgutu devletin her noktasina yerlestiren sizlersiniz. onbinlerce kisiyi gorevden cektiniz, hala da korkuyorsunuz bunlarin gazabindan. sümüklerini akitarak soylediginden hicbir sey anlasilmayan bir cahilin pesinden giden eblehler nerede simdi? hepsi cephe gerisine cekildi? hem halktan yardim bekliyor, hem de "biz biliriz bizim islerimizi" diyorsunuz. oyle yagma yok genc vekil? senin asilin seni gelecek secimlerde yargilayacak...

3. Yorum: halk tanesi 27 09 2016 14:50
bize akıl vermeye kalkmayın bizim akıl almaya ihtiyacımız yok gibi konuşmasının tamamı böbürlenerek herkese üstten bakarak insana kul olmuş tam itaatkar kendi kendilerine hayran zavallı narsist birinin ifadeleri. kendi içinde temizleyip temizlememenle ilgilenen yok garip guraba ceza alırken onlar yine elini kolunu sallayarak mı gezecek ondan haber ver. partiden üye kaydını silmek kolay kimseyi de ilgilendirmez. fetöcü bunlar de cezasını ver ak partiye yine üye yap kimse onun peşinde değil. o bizim fetöcü şu iyi fetöcü yok kim suçluysa cezasını çekecek ama şu konuşmanı bile bütün gücüyle şakşaklayanlar olacağından sıkıntınız yok. allah sana da hesap soramayanlardan bu hesabı sorsun ne diyelim.

2. Yorum: akıl... 27 09 2016 05:23
sayın vekil diyor ki;
"bizim akıl almaya ihtiyacımız yok"
bu söylem güzel de...
akp'li siyasetçiler tarafından söylenen bir takım sözcükler var.
hani diyorlar ya;
- aldatıldık
- kandırıldık
- görmedik
- duymadık
- hissetmedik
- farkedemedik
- sızmışlar
- girmişler
- atamışlar vs..
sayın vekilin hamasi nutuk atmasına gerek yok.
o zaman derler ki,
aklınızı kullanıp neden böyle oluşumlara karşı çıkmadınız.
demek ki... demek ki ... demek ki ...

1. Yorum: aslan 27 09 2016 04:22
ne bicim cevap bu mustafa vekil? elbette ki sizden daha cok halki ilgilendirir! milleti meydanlara cagirip 260 kisinin canindan olusunun hesabi bu kadar basit bir cumleyle verilmez. buna milletin zekasiyla oynamak denir?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113342


Tasarım:DtGaNi