Yayın Tarihi:28 09 2016 04:24(1825)

MHP'de Neler Oluyor? AKP'li başkanı MHP ilçe başkanı yaptılar!

MHP Genel Merkezi, olağanüstü kongre talep ettiği gerekçesiyle gayri hukuki bir şekilde görevden aldığı Gaziantep Nurdağı İlçe teşkilatının başına, AKP eski belediye başkanı Orhan Yılmaz’ı atadı.

MHP Genel Merkezi’nin seçimle gelen teşkilatları kapatıp, yerlerine atadığı isimler tartışmaları beraberinde getiriyor. 1 Kasım seçimleri sonrasında, yasal haklarını kullanarak olağanüstü seçimli kongre talep eden teşkilatlar kapatılmaya ve yerlerine MHP’nin dışından isimler atanmaya devam ediyor.

ÜLKÜCÜYÜ GÖREVDEN ALIP, AKP’LİYİ ATADILAR!

Gaziantep’te, genel başkan adayı Meral Akşener’i destekledikleri bilinen 4 ilçe teşkilatını kapatan genel merkez, yerlerine AKP’li isimleri atamaya başladı. Nurdağı İlçe teşkilatının başına AKP’li eski belediye başkanı Orhan Yılmaz’ın atanması ise büyük tepki çekti.

Yılmaz'ın daha önce de AKP'den belediye başkanı seçilip, Saadet Partisi'ne katıldığı ortaya çıktı. 

Genel Merkezin Ülkücüleri görevden alıp, yerlerine AKP’lileri atamaya başlaması teşkilatlarda büyük rahatsızlığa yol açıyor.

AKŞENER'E DESTEK VERMİŞLERDİ

MHP Nurdağı İlçe Başkanı Hacı Coşkun, Araban İlçe Başkanı Mustafa Barış Çoban, Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve İslahiye İlçe Başkanı Burak Üngör, MHP Genel Merkezi tarafından 2 Ağustos'ta görevden alınmıştı.


MHP Konyaaltı İlçe Başkanı FETÖ'den Tutuklandı

MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Ersan Satılmış'nda aralarında bulunduğu 7 avukat ise tutuklandı.

MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Ersan Satılmış, görevden alınan ilçe başkanının yerine MHP Genel Merkezi tarafından atanmıştı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: bahçeliii 29 09 2016 07:17
eyy bahçeli sayende mhp ne hale geldi yazıklar olsun sana bee

2. Yorum: mert 28 09 2016 16:51
ne olacak? sızma bahanesiyle atılanların yerine akpliler bahçelinin yardım ve destekleriyle çöküyor. ülkücüler de olup bitini sadece seyrediyor.

1. Yorum: avşaroğlu 28 09 2016 05:35
valla güzelmiş bu sayın bahçeli koltuğu kaybeden akp li beld.başk.mhp ilçe başk. yapıyor bir öngörü belirtmek gerekirse ilk seçimlerde boyabat mhp ilçe başk şimdiden belli demekki ne diyelim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

89777


Tasarım:DtGaNi