Yayın Tarihi:28 09 2016 21:48(1576)

Durağanlı Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Durağan ilçesinin yaşayan son iki Kore gazisinden biri olan Sarıyar Köyü Kozluca Mahallesi'nde ikamet eden ve dün vefat edenn 85 yaşındaki Ali Ercan son yolculuğuna uğurlandı.

Kore gazisi Ali Ercan'ın cenazesine Sinop Valisi Hasan İpek, İl Garnizon Komutanı Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Garnizon Komutanı Kemal Arslan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber: duragan.com.tr



Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 30 09 2016 02:59
arzuladigi cennete gitmesini dilerim bu amcanin... ancak, 50'li yillarda abd kuyrugunda insanlarimizi bizimle hic ilgisi olmayan, dunyanin diger tarafinda baskalarinin cikarlarini korumaya "sehitlik" ve "gazilik" unvani verilmesi beni hep dusundurmustur? cunku dinimize gore bu unvanlar sadece vatan savunmasi amaciyla verilirler. aksini dusunenler varsa bana haksizsin desinler lutfen!

1. Yorum: adil açıkgöz 29 09 2016 19:32
kore gazimize allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.amcam hüseyin açıkgöz' de kore gazisi idi ama aramızdan erken ayrıldı.ruhları şad olsun.kore şehitliğinde 1005 türk şehidimizin isimlerini tek tek yazmışlar.hepsinin mekanları cennet olsun...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46190


Tasarım:DtGaNi