Yayın Tarihi:28 09 2016 22:26(1715)

Sinop SGK'dan Yapılandırma Toplantısı

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda 27 Eylül 2016 tarihinde 6736 sayılı Kanun kapsamında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan İl Müdürü Yaşar Yılmaz, 6736 sayılı Kanun kapsamına giren Kurum alacakları ve borç türlerinden bahsederek, yapılandırmanın 31.10.2016 tarihinde sona ereceğini ve bu tarihten önce borçlu bulunan işveren ve sigortalıların, yapılandırma başvurusunda bulunmalarının kendilerine ödeme kolaylığı sağlayacağını ve emekli olabilecek sigortalılardan borçlu konumda olanların, borçlarını ödeyerek emekli olabilmeleri için Ziraat Bankası ile Kurum arasında protokol imzalandığı hususlarında geniş bir açıklamada bulundu.

İl Müdürü Yılmaz‘ın konuşmasının ardından, Şef Ramazan Doğan tarafından sunum yapılarak sorular cevaplandırıldı.

Toplantıya İl Müdürü Yaşar Yılmaz, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Semra Uyar, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel ve birliğe bağlı diğer oda başkanları katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22514


Tasarım:DtGaNi