Yayın Tarihi:30 09 2016 19:07(1251)

Bir aylık asfalt, oldu köstebek yuvası!

Türkeli - Ayancık karayolunda başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamında asfaltlanan Güzelkent köyü mevkisinde henüz üzerinden bir ay geçmesine rağmen çukurlar oluştu. Köstebek yuvalarına dönen yoldan ise vatandaşlar şikayetçi.

Türkeli - Ayancık karayolundaki Güzelkent  ile Zaviye köyleri arasında 18 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarına başlayan Karayolları, yaklaşık 7 kilometrelik asfaltlama çalışmalarını tamamladı ancak bazı vatandaşlar, asfaltlama yapılan bölgelerde henüz bir ay geçmesine rağmen yolların köstebek yuvalarına dönmesinden dolayı isyan ediyor.

Bazı vatandaşlar, Güzelkent girişinde köstebek yuvası haline gelen yol için şu ifadeleri kullandılar; "Yaz aylarında başlanan ve bir ay önce asfaltlanan Güzelkent - Taçahmet bölgeleri resmen köstebek yuvalarına dönüştü. Biz yıllardır bu bozuk yolların sıkıntılarını çektik, tam yol asfaltlanacak uzun süre yol sorunumuz olmayacak derken, şimdi de bazı yetkililerin işbilmezliğinden yollar resmen köstebek yuvalarına döndü. Günlerce burada eski yol asfaltını kazıdılar. Böyle yol yapacaklarsa ne anlamı kaldı ki çektiğimiz sıkıntıların." diyerek, yol sorununun bitmediğini, yeniden sıkıntıların başladığını belirttiler.

Haber: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100020


Tasarım:DtGaNi