Yayın Tarihi:30 09 2016 19:22(1352)

Vekilin Kardeşi FETÖ’dan Gözaltında!

FETÖ/PDY (Fetullahçı Terör Örgütü) ve (Paralel Devlet Yapılanması)na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında AK Parti Hatay milletvekili ve TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar'ın kardeşi İsa Karasayar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Hatay’da işadamları, memurlar ve milletvekili Karasayar’ın da kardeşinin de bulunduğu 27 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın kardeşi İsa Karasayar, FETÖ soruşturması kapsamında soruşturmayı yürüten ekip tarafından alındı. Bu arada Karasayar’ın evinde ve kendisine ait iş yerlerinde arama da yapıldı.

FETÖ/PDY (Fetullahçı Terör Örgütü) ve (Paralel Devlet Yapılanması)na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan İsa Karasayar, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kardeşine güvendiğini ve böyle bir şey yapacağını düşünmediğini ifade eden Milletvekili Karasayar, yargıya güvendiklerini belirterek "Araştırılacak, soruşturulacak. Zaten benim anlayışımda, kendi öz oğlum da olsa bu işe destek vermişse gerekli cezayı görsün. Tabii bilemiyoruz, ne desek boş" diye konuştu.

Haber: İskenderun.org

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: totomulotomu 01 10 2016 03:20
umarız bu bir başlangıç olur ve fetö oprasyonlarında işin siyasi ayağınada girilir.yoksa bu bunca yapılan operasyonlar bunca açığa almalar hiç bir işe yaramaz.çünkü ülkede karar alıcılar siyasilerdir.iktidar partisi fetö operasyonlarında kendi içinde çok olduğu için buraya uzanmakta belkide hükümet düşer endişesi ile yavaş davranıyor çekingen davranıyor.çünkü bu ikili 13 yıl birlikte yürüdüler.yani sözün özü hepiniz oradaydınız be.eğer bu işte yani fetö temizliğinde akp yi ve hükümetini kurtaracaz diye işin siyasi ayağına dokunulmazsa yani akp ye dokunulmazsa fetö daha korkunç şekilde geri döner ve o zamnda ne ülke kalır nede akp ve diğer partiler akıllı olun akıllı bu hain fetöcüler bu emperyalist uşakları nerde varsa temizleyin

1. Yorum: vatandaş 30 09 2016 22:07
paralel yapıya siyasi operasyonun dün gece itibari ile iç işleri bakanının talimatı ile,başladığı söylendi herkes ankara'dan,istanbul'dan beklerken hatay'dan başlaması çok ilginç helede hatay'a son iki gündür gidenlere dikkat etmek lazım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55103


Tasarım:DtGaNi