Yayın Tarihi:02 10 2016 03:07(642)

SGC'den Vali İpek’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

SGC Başkanı Hikmet Kurada ve beraberinde ki heyet Sinop Valisi Hasan İpek’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hikmet Kurada ve beraberindeki heyet, Sinop’a yeni atanan Vali Hasan İpek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hikmet Kurada, Yönetim Kurulu ve Cemiyet üyeleri Mustafa Genç, Erkan Turan, Ahmet Fatih Yılmaz, Tuğba Yılmaz, Salih Demiray ve Hamdi Gökçen ile birlikte, Sinop’a yeni atanan Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret ettiler.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada ve beraberindeki heyet Vali İpek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları ve Sinop hakkında bilgiler verdiler.

Vali Hasan İpek de Sinop Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ile tek tek tanışarak, başta basın konusu ve Sinop olmak üzere çeşitli konularda sohbet etti.

Vali Hasan İpek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada’nın şahsında tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Haber: Çiğdem Demiray - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

64025


Tasarım:DtGaNi