Yayın Tarihi:02 10 2016 03:35(2062)

Zabıta Ekipleri Hepsini Hizaya Getirdi!

Kanlıca mantarı yağan yağmurla çoğaldı ve mantar sezonu hızlı başladı. Boyabat ve çevre köylerden topladıkları mantarları satmaya çalışan vatandaşları Boyabat Belediye Zabıta ekipleri belirli bir düzene sokarak, mantarcıların daha rahat satış yapmalarını sağladı.

Önceki yıllarda Boyabat Belediye Düğün salonu üstünde satışa sunulan mantarlar, buranın yıkılması nedeniyle bu yılın ilk aylarında Orta Çarşı girişinde satıldı. Ancak Orta çarşının yeterli gelmemesi, mantar satıcılarını, restore nedeniyle nisbeten sakin olan Büyük Cami’nin önünde kendiliğinden mantar pazarının oluşmasına neden oldu.

Kendiliğinden oluşan mantar pazarı kaldırımı işgal edince, kaldırımda yürüyen vatandaşlar, özellikle bebek arabalı anneler ve sakat arabasıyla dolaşanlar kaldırımdam geçemez oldu. Bu olumsuz durumu fark eden Nelediye Zabıta ekipleri, satıcıları yol yerine boş alana alarak, daha düzenli satış yapılmasını sağlarken, kaldırımı kullanan vatandaşlarında rahat geçmelerini sağladı.

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: haha 03 10 2016 20:40
rezalet bir görüntü akşam 5-6 dan sonra ne adnan menderes bulvarının ordan kavun domates kokusundan geçilebiliyor nede aşağıda mantar kokusu insan kokusundan geçliebiliyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92500


Tasarım:DtGaNi