Yayın Tarihi:02 10 2016 03:54(1588)

Bir Can Gidince mi Önlem Alınacak?

Adnan Menderes Bulvarı, Ziraat Bankası çaprazına kalan bu yasal olmayan yaya geçişi neredeyse normal yaya geçişlerden fazla kullanılıyor. Yasal olmayan bu yaya geçidi vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlike atmasına rağmen vatandaşların ısrarla o geçişi kullanmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Boyabat Belediyesinin sürekli kapatmasına rağmen ne zaman kimler tarafından açıldığı bilinmeyen, geçişin Boyabat Camikebir Mahallesi, Panayır Sokak sakinleri ve çevre esnaflarının da yasalara uygun olacak bir şekilde açılması isteniyor. Belediyenin çimleri sularken buranın sulanması ile sürekli çamur ve kaygan olması, düz olmayıp kısa bariyer üzerinden atlanması gözlerden kaçmazken, araçların seyir halindeyken herhangi bir vatandaşın araç önüne düşme riskinin yüksek olması olayın en ciddi boyutu olarak görülmektedir. Yetkililerin vatandaşların can ve mal güvenliği için uygun bir yere geçiş yapması veya bu geçişi açılmayacak şekilde kaparak önlem alması gerekmiyor mu?

Veya vatandaşların ısrarla buradan geçmemeleri için, yasa dışı bu geçişe yakın bir yere uygun bir yaya geçişi yapıp, vatandaşların bu durumu tekrar etmemeleri için, riskli geçişten geçmek isteyen vatandaşlarımızı yeni açılacak bir yaya geçişini kullandırmak suretiyle vatandaşların can ve mal güvenliği için önlem alınması gerekmez mi?

Aynı zamanda yetkililere soruyoruz… Burada meydana gelebilecek bir can kaybında kim sorumlu olacak?

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: gecise bakacagina 04 10 2016 20:51
davut bey;gecise bakacagina resim cektigin yerlerdeki cadde ortasinda devamli duran masa sandalye isgaline baksan biraz ha ne dersin?

8. Yorum: gurbetci ve duyarli ya 04 10 2016 05:27
caddenin girisine degilde 15 metre asagiya 15 metre yukariya yaya gecidi yapmanin ne ucube birsey oldugunu bir dusunun siz.millete bu sekildeki hakaretler seviyenizi gosteriyor,lutfen biraz edep...

7. Yorum: kafayi takmissin kurtul 04 10 2016 05:22
kafayi takmissin bir gecise ,bir dusun bakalim buraya bu gecis dogru mu yanlismi diye

6. Yorum: ata genc 04 10 2016 05:19
sevgili davut bey;camikebir mahallesinin birkac girisinden en yogun olani malumundur ki panayir caddesinin girisidir.karayollari "ben yaptim oldu"zihniyetiyle yaptigi bu cadde girisini kapatmayi kabul etmek zorunda miyiz?madem ki buradan giris kullaniliyor niye 20 metre yukarida ve 20 metre asagidan yaya gecidi yapiyor diye sorman lazim bence degil mi?

5. Yorum: emre 04 10 2016 00:22
halkımız oradan geçmekte %100 haklıdır. demek ki yetersiz miktarda geçit var.

4. Yorum: gurbetçi 03 10 2016 19:49
4. ve 5. fotoğraflara dikkat edersek eğer; 15 m aşağıda var olan ''yaya geçidi'' yerine kırılmış bulunan alanı kullanmanın altındaki sebebi aramak gerekir... yapıldığı halde kırılarak geçiş uygulanıyorsa idare değil halk içindeki azılı suçluyu aramak daha uygun olur.

3. Yorum: ismail 03 10 2016 15:15
yapılan yorumlara bakıyorum da, vah benim türk insanım vah!

2. Yorum: vatandaş 02 10 2016 19:52
bu tip yerlerin daha yüksek yapılması gerekir.şehir içi kameralar var kim kırarsa cezalandırılmalı bak o zaman zarar verebiliyorlar mı?iki adım ilriye gitmeyen saygıszlar olduğu müddetçe aynı düzen devam eder.

1. Yorum: duyarlı 02 10 2016 04:21
buradan mal bile geçmez siz maldan bile kötüsünüz bunların reklam panolarında resimlerini asacaksınız


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22993


Tasarım:DtGaNi