Yayın Tarihi:02 10 2016 20:31(1706)

Melih Gökçek'in "Lozan'da kaybettiklerimiz" diye paylaştığı harita ne çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter'dan paylaştığı ve "Lozan'da kaybedilen adalar"a ait olduğunu iddia ettiği haritanın, bir turizm şirketinin feribot seferlerini gösteren harita olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray’daki konuşmasında Lozan Anlaşmasını hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan “1920’de bize Sevr-i gösterdiler. 1923’te bizi Lozan’a razı ettiler. Birileri de bize Lozan’ı zafer diye yutturmaya çalıştı.” demişti.

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Twitter'dan bir harita paylaşan Melih Gökçek, "Zeka küpü Lozan'cılar. Bak burnumuzun dibindeki bu lacivert renkli adaları Lozan'da Yunanistan'a verdik. Utanmadan Lozan'a zafer diyorsunuz." diye yazdı.

Ancak Gökçek'in paylaştığı haritada Lozan'la hiç ilgisi olmayan adalar, hatta Lozan'dan önce zaten Yunanistan'a ait olan adalar da seçiliydi. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Gökçek'in paylaştığı haritanın, bir turizm şirketinin feribot seferlerini gösteren harita olduğu ortaya çıktı.

Haber: Odatv.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: mehmet 03 10 2016 21:22
cahiller utanın ulan rezil herifler.az tarihinizi okuyunda kendinizi geliştirin...

1. Yorum: aslan 02 10 2016 20:42
milleti "gezi zekali" zannedenler cok gulunc olmaktadirlar. bu zatlarin tahsilleri ile tarih bilgileri hic uyusmamaktadir, duyurulur...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

86571


Tasarım:DtGaNi