Yayın Tarihi:03 10 2016 20:24(1081)

Osmanlı Ocakları, Bahçeli ile Görüştü!

Ülkücüleri ihraç eden Bahçeli, AKP’lilere kapıları sonuna kadar açıyor. Bahçeli’nin Balgat’ta son ziyaretçisi, Ülkücülere saldıran Osmanlı Ocakları oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre istedikleri gerekçesiyle gayri hukuki bir şekilde ihraç edilen partili sayısı binlerle ifade edilirken, Devlet Bahçeli-AKP yakınlaşması her geçen gün artarak devam ediyor.

Kongre sürecinde AKP’nin hukukçusu  Hüseyin Kaya ile görüşen Bahçeli, 15 Temmuz’dan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu ile görüşmesiyle gündeme gelmişti. Bahçeli şimdi de Osmanlı Ocakları’nın randevusunu kabul ederek, genel merkezdeki genel başkanlık makamında konuk etti.

ÜLKÜCÜ BAŞKANA SATIRLA SALDIRMIŞLARDI!

Bahçeli’nin makamında ağırladığı Osmanlı Ocakları, 2015 yılında satırla saldırdıkları Ülkücü bir genci komaya sokmuşlardı. Kütahya’da gerçekleşen olayda Ülkü Ocakları Dumlupınar Üniversitesi sorumlusu Ahmet Tahsin Erbilen’e, Kütahya Osmanlı Ocakları Başkanı Hüseyin Kızılarslan’ın da aralarında bulunduğu bir grup saldırmıştı.

Satırlı saldırıda Erbilen başından yaralanmış ve hayati tehlikesi bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonrasında hayati tehlikeyi atlatan Erbilen ile ilgili MHP’den ya da Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama gelmemişti.

Bahçeli’nin Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Başkanı Erbilen’e saldıran Osmanlı Ocaklarıyla görüşmesi ülkücülerin büyük tepkisini çekti.

AKP’Lİ BAŞKANI ATAMIŞTI!

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde de olağanüstü kongre istediği gerekçesiyle ihraç ettiği partililerin yerine AKP’li belediye başkanını atamasıyla gündeme gelmişti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: uzak 05 10 2016 03:42
şimdi bu haber olduğunu düşünmüyorum...
bunun bir haber olabilmesi için tarafsız bir şekilde yazılması gerekirdi..
şimdi belki bize akıl veriyor diyebilirsiniz...anlıyoru
m...
ama bunu köşe yapıp yazsaydın bu yorumu yazmazdım...

şunu unutmayın bahceli hiçbir zaman ülkücü partiden kovmadı...
kovsaydı koray aydın olurdu...

bence biraz gazetecilik yapın siyaset yapmayın....

2. Yorum: aslan 04 10 2016 21:00
osmanli oleli cok oldu, ocagi mi kaldi? ocagi sonesiceler!!!

1. Yorum: sançar 04 10 2016 06:35
yeri geldiğin de taşın altına elini koyan a ülkücü diyorlar idi sanırım artık taşın altında değil bahçelinin altında eziliyoruz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74833


Tasarım:DtGaNi