Yayın Tarihi:03 10 2016 20:27(600)

SİYAD ve SİNDEF yönetiminden Vali İpek’e hayırlı olsun ziyareti

İstanbul’da dernek faaliyetlerini sürdüren önemli sivil toplum kuruluşlarından SİYAD ve SİNDEF yönetimi Sinop Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı ile Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Engin Kırımızıgül, Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Ziyarette Arpacı ve Kırımızıgül’e Sinop Tanıtım Günleri Genel Sekreteri ve SİYAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, SİYAD yönetim kurulu üyeleri Lütfü Aslan ve Cemil Elmacı eşlik etti.

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı ile SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül, Vali Hasan İpek’e İstanbul’daki dernek faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer’in sonradan davet üzerine katıldığı ziyarette, önceki yıllarda Feshane’de düzenlenen, bu yıl ise Maltepe meydanı sahilinde 25-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Sinop Tanıtım Günleri hakkında kısa görüş alış verişinde bulunuldu.

Vali Hasan İpek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan misafirlerine nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122670


Tasarım:DtGaNi