Yayın Tarihi:04 10 2016 03:40(1912)

Vali Hasan İpek’ten, Sinop Üniversitesi Rektörüne İade-i Ziyaret

Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı makamında ziyaretederek iade-i ziyarette bulundu.

Vali Hasan İpek’i Rektörlük binası girişinde karşılayan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Sezgin ve Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl eşlik ettiler.

Vali Hasan İpek ile Sinop Üniversitesi yeni kampüs alanı minyatürünü birlikte inceleyen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, kampüs alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ardından hep birlikte Rektörlük makamına geçildi. Burada Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop’un ve Sinop Üniversitesi'nin gelişmesi ve daha iyi yerlerde olması için el birliğiyle çalışacaklarını belirterek Sinop Valisi olarak Sinop Üniversitesi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise, Sinop’un bir eğitim kültür ve turizm şehri olması için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94664


Tasarım:DtGaNi