Yayın Tarihi:04 10 2016 04:35(3600)

Boyabat'ta Bu Tabloya Cevap Verecek Bir Yetkili Aranıyor!!!

Boyabat Kolaz Çayı, iyileştirme çalışmaları tüm hızı ile devam ederken, edinilen bilgiye göre, Boyabat Kalebağında Kayadibinde yani Kalebağı yolunun karşısında bulunan bağ sahiplerinin kullandığı köprü iyileştirme çalışması yapan ekipler tarafından yıkıldı. Köprünün yıkılmasıyla bağ sahipleri mağdur oldu.

Geçen yıl yine gelen sel ile birlikte oradaki köprü çökmüş, bağ sahibi bir hayırsever kendi imkanları ile köprüyü yeniden yapmıştı.

Boyabat Kalebağında Kayadibinde yani Kalebağı yolunun karşısında bulunan bağ sahipleri bölgedeki çalışmanın bittiğinde karşıya geçebilmeleri için yıkılan köprünün yerine yenisinin yapılması için her ne kadar yetkililerin kapısını çalsalar da şu ana kadar hiçbir sonuca ulaşamadı.

Kolaz çayı iyileştirme çalışmaları esnasında çalışan iş makinelerinin çalışmalarının yavaşlamasını istemeyen bağ sahipleri köprünün bir bölümünü kaldırarak çalışmanın aksamamasını sağladı.

Çalışmalar esnasında yıkılarak parçalanan köprünün yerine yenisinin yapılamayacağı, çalışma yapanlar ve yetkililer tarafından bağ sahiplerine söylendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yaklaşık 10 gündür yıkılan köprü yüzünden bağlarını kullanamayan vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için kime, hangi kuruma başvuracaklarını şaşırmış durumda.

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boybatlı 04 10 2016 21:13
doğalgazın boyabata gelmesi ne oldu.yine unutuldu.gündem olmuyor.bol zehirli kış günleri hoş geldi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24367


Tasarım:DtGaNi