Yayın Tarihi:05 10 2016 03:02(1943)

Sinop Üniversitesi’nden “Uluslararası Gençlik ve Ahlak Sempozyumu”

Sinop Üniversitesi ev sahipliğinde 6 – 8 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Uluslararası Gençlik ve Ahlak Sempozyumu”na, ülkemiz ve dünya üniversitelerinden 100’e yakın akademisyen, yazar ve eğitimci katılacak.

Yürüttüğü bilimsel çalışmaların yanı sıra, düzenlediği ulusal ve uluslararası konferans ve sempozyumlarla yaygın ve güncel konuları ele alan Sinop Üniversitesi, “Uluslararası Gençlik ve Ahlak Sempozyumu” ile gençlik ve ahlak konularını alanında yetkin akademisyenlerle masaya yatıracak.

Üç gün sürecek olan “Uluslararası Gençlik ve Ahlak Sempozyumu” açılış oturumu ise 6 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca düzenlenen sempozyumda sunulan tebliğler, Sinop Üniversitesi tarafından Gençlik ve Ahlâk Kitabı adı altında basılarak, önemli bir bilimsel kaynak olarak gelecek nesillere ışık tutacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105922


Tasarım:DtGaNi