Yayın Tarihi:05 12 2016 19:49(1350)

Gemiler Sinop Limanına Sığındı

Bölgemizde hafta sonu etkili olan fırtına ve kötü hava şartları nedeniyle çok sayıda kuru yük gemisi Sinop Limanı'na demirledi.

Karadeniz'de şiddetli fırtına, deniz taşımacılığı ve balıkçılığı da etkiledi. Sinop açıklarında rotalarında ilerleyen Türk ve yabancı bayraklı çok sayıda yük gemileri, hayatı olumsuz etkileyen olumsuz hava koşulları nedeniyle limana demir attı. Çok sayıda gemi mürettebatları ile Sinop açıklarında demirli vaziyete koşulların iyileşmesini bekliyor.

BALIKÇI TEKNELERİ AÇILAMIYOR

Limana sığınan balıkçı tekneleri de hafta sonu boyunca denize açılamadı. Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Ali Bayrak, balıkçı teknelerinin fırtınanın etkisini kaybetmesini beklediklerini söyledi. Bayrak, "Şu anda balıkçılarımız olumsuz hava koşullar nedeniyle denize açılamıyor. Şu anda ellerindekileri bir şekilde tüketiyorlar. Bir kaç gündür bu şekilde sürüyor. Gırgırlarla hamsi için açılan arkadaşlarımızda şu an itibariyle onlarda avlanamıyor. Sanıyorum önümüzdeki bir kaç gün içerisinde hava düzelir. Hava sert. Limandaki gemileri görüyorsunuz. Bütün taşıma gemileri limanda. Sinop Limanı tabi liman olduğu için, Sinop gemilerin en önemli sığınma noktası" diye konuştu.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122434


Tasarım:DtGaNi