Yayın Tarihi:06 12 2016 05:24(1875)

Bu Yol Sinop'a Hiç Yakışmıyor!

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu başta olmak üzere, bazı fakülte binaları ile bazı kurumlara ulaşımı sağlayan yolun bozukluğu adeta 'illallah' dedirtti. Yol yıllardır yapılamıyor.

Yıllardır çözüm bulunamayan yolun durumu, dolmuş ve tüm araç sürücülerinin girmek istemediği bir güzergah haline geldi. Yoldaki bozukluk, yağmur yağdığında bir kat daha artıyor. Güzergah suyla dolu çukurlar ve çamur deryası haline geliyor. Yolun neredeyse tamamının açılan çukurlar nedeniyle adeta patates tarlasına döndüğünü belirten vatandaşlar, yolun Sinop'a yakışmadığını söylüyor. Vatandaşlar yıllardır çektikleri sıkıntının bir an önce giderilmesini istiyor.

BÖLGEDE ÇOK SAYIDA KURUM VAR

Kent merkezine sadece 8 kilometre uzaklıkta bulunan güzergah, Sinop Havalimanının da hemen yanından geçerek Ayancık kara yoluna çıkıyor. Bölgede, Sinop Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyet gösteren ve çok sayıda çocuğun barındığı Sevgi Evleri, Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Yarı Açık Cezaevi, Sinop Üniversitesinin yeni kampüs alanı, Sinop Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜBİTAM), Fen-Edebiyat Fakültesi ve yerleşim alanları bulunuyor.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: . 07 12 2016 04:41
özel rumuzlu işkembeden atan varlık.azcık araştırda laf söyle.o yolu belediye değil.karayolu yapacak.yani senin irecebin yapmamış.öküz.

1. Yorum: özel 06 12 2016 17:12
sinop'a iyi oluyor valla hiç bir şey hak etmiyorlar o yol bile fazla chp oy verirken düşünsünler.zaten il olmayı da hak etmiyor yatırım yapılmasın bence.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

411035


Tasarım:DtGaNi