Yayın Tarihi:08 12 2016 05:12(2290)

Ülkücü Gençler Sokak Hayvanları İçin Yem Bıraktı

Boyabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı mensubu Ülkücü gençler ilçemizde havaların soğuması ve kar yağışı ile birlikte sokakta yaşayan hayvanlar için şehrin muhtelif yerlerini dolaşarak yem bıraktı.

Ülkü Ocaklı gençlerden Ali Sucu, Enes Akdoğan ve Samet Kalaycı: ''Kainatın efendesi Hz. Muhammed (SAV); 'Sen yerde olanlara merhamet etki gökte olanlarda sana merhamet etsin.' diye buyururken, Hz. Ömer (R.A) ise 'Dağlara buğdaylar serpin! müslüman ülkede kuşlar aç demesinler..!' diyor..

Bu düsturla bizler bugün ilçemizin bazı bölgelerini dolaşarak bu etkinliğimizi başlattık. Sizlerde camlarınızın ve kapılarınızın önüne koyacağınız bir avuç yemle, sokaklara bırakabileceğiniz pratik birer kapla yüzlerce hayvanın hayatını kurtarabilirsiniz.'' diye açıklamada bulundu.

Ayrıca Boyabat Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı olarak bu etkinliğin haftalık olarak tekrarlanacağını söyleyen Ülkücü Gençler, etkinliğe katılmak isteyenlerin Ülkü Ocaklarından bilgi alabileceğini bildirdiler.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabatlı 09 12 2016 14:51
1 nolu yorumcu doğru söylemiş, asalim artık bu boş konuşmaları

4. Yorum: aslan 09 12 2016 04:27
bugun aksama kadar fransiz haber radyosunda arabamda dinledigim, kuslar ve sokak hayvanlari icin park ve sokaklara birakilan yiyeceklerin lagim farelerinin istilasina ugradigini belirten haberler dinledim ki bunun da insan sagligina zararlari anlatiliyordu. bayabat'ta lagim faresi yok herhalde,,, veya onlara da sokak hayvani gozuyle mi bakiliyor???

3. Yorum: börü 08 12 2016 19:59
hayvan sevmeyen insan sevemez , kedı temız ve karakterlı bır hayvandır , asildir , ayrıca köpeklerde kurdun alt türüdür. eyvallah gençler hayvanları koruyalım hep duyarlı olalım.

2. Yorum: manas kağan 08 12 2016 13:54
aferin gençler.işte bu işte ocak farkı.işte ocaklı farkı her şeye rağmen herkese rağmen.allah yar yardımcınız olsun.

1. Yorum: rasim 08 12 2016 12:28
ülkücüdür, solcudur, sağcıdır bırakın şu siyaset işlerini boş işlerle uğraşmayın...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

111383


Tasarım:DtGaNi