Yayın Tarihi:08 12 2016 19:16(895)

Sinop Liman İçi İçler Acısı

"Sinop’ta Mendirek Liman içi mevkiinde deniz kıyısı atık ve çöpler ile dolu olduğu görüldü."

Havaların soğuması ve rüzgârında etkisini göstermesiyle birlikte, Sinop’ta deniz kıyıları atık ve çöplerle doldu. Çevredeki vatandaşlar yatıkları açıklamalar da: “Her yıl sonbahardan kış mevsimine geçiş döneminde biz bu görüntüleri görüyoruz. Sinop’un en kalabalık olan bölgesi, cafe ve restoranların bulunduğu bu liman içi mevkiinde artık böyle görüntüler görmek istemiyoruz. Sağlık açısından tehlike saçan bu görüntüler, aynı zamanda görsellik olarak ta bizi çok rahatsız ediyor. En kısa zamanda bu içler acısı görüntünün yetkililer tarafından temizlenmesini istiyoruz.” dediler.

Kaynak: Haber57

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 09 12 2016 04:16
iyi ya!!! yapanlarin yanina kar kalsin,,, "yetkililer temizlesin!". yillarca once, yali kahvesi'nin tam onunde sintine yaglarinin yuzdugunu gormus ve (affedersiniz) kufurlu bir cumle kurmustum...

1. Yorum: ahmetunal 08 12 2016 22:48
(yetkililer neden içtiğiniz ve yediğiniz şeylerin kabını denize atıyorsunuz ayıp size) şimdi gelelim meseleye çevreyi kirletene basın cezayı iş yerlerinin önünü çevresini temiz tutmak esnafın işi temizletin onlara esnaf bir dahaki sefere herkesi uyarır hiç olmasa


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60750


Tasarım:DtGaNi