Yayın Tarihi:10 12 2016 03:48(815)

“Sen Ölüsün“ Dediler, Maaş Vermediler

Sinop Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yaşayan vatandaşı ölü ilan etti!

Skandal olay, işçi emeklisi 58 yaşındaki Mehmet Arif Günaydın’ın ilaç almak için gittiği eczane de ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dikmen’e bağlı Güzelceçay köyündeki bir balık unu fabrikasından emekli olan Günaydın’a, 26 Kasım tarihinde ilaç almak için gitti eczanede kendisine sistemde “ölü” gözüktüğü ve bu yüzden ilaçların ücretini ödemeden alamayacağı söylendi. Bunun bir şaka olduğunu düşünen Günaydın, eczacının kendisine sistemden “ölü” gözüktüğüne dair belgeyi göstermesi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Talihsiz işçinin şaşkınlığı, her zaman bankamatikten çektiği emekli maaşını almaya gittiğinde bu kez kabusa döndü!

Çünkü Sinop SGK siteminde “ölü” olarak ilanı yapılan Mehmet Arif Günaydın’ın emekli maaşı da kesilmişti. Derdine derman bulmak için SGK’ya başvuru da bulunan Günaydın, kendisinin yaklaşık 3 aydır oyalandırıldığını, nerde ise kendisinin suçlu duruma düşürülecek hale getirildiğini ve maaşını alamadığından ötürü kredi kartlarının kötü puanlama ile karşı karşıya bırakıldığını belirtti.

Kaynak: Gerzenin Sesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mete çağdaş 10 12 2016 21:05
sayın site yetkilisi...
bu haber tarafımdan yapılmış özel haber logosu da üzerine konulmuş bir haberdir.gerze'nin sesi isimli gazete benden izin almadan bu haberi yapmıştır.peki bu haberin devamı var o ne olacak? yani il müdürü bana konuyla ilgili cevap verdi.eğer bu yaptığınız ile kalırsanız haberde suçlanan kurum il müdürü kendini tarif edememiş olacaktır.bu da gazetecilik etiğine uygun düşmez.onun için lütfen bu haberin devamı olan kurum müdürünün açıklamasını da halksesi.com haber sitemizden alarak yayımlayını.selam ve saygılarımla çalışmalarınızda başarılar dilerim.
mete çağdaş
halksesi.com
genel yayın yönetmeni


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31679


Tasarım:DtGaNi