Yayın Tarihi:10 12 2016 18:16(983)

Ekmekleri tavukları için topluyormuş...

Gerze İlçe Kaymakamlığı geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yer alan Ş.Ç. isimli vatandaşın çöpten ekmek topladığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, aynı gün araştırmanın yapıldığı ve vatandaşın yardıma muhtaç olmadığını ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Gerze ilçesinde Ş.Ç. isimli vatandaşın çöpten ekmek topladığı yönünde habere konu olması Gerze İlçe Kaymakamlığı'nı harekete geçirdi. Konuyu araştıran kaymakamlık, aynı gün vatandaşla görüştü. Kaymakamlıktan konuyla ilgili yapılan açıklamada;" Haberle ilgili olarak adı geçen vatandaşımız ile aynı gün yapılan görüşmede; kendisinin bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olduğunu yine kendisine ait ikamet ettiği bir evinin ve bir de kiracısının bulunduğunu, haberdeki fotoğrafın tavukları için çöpten ekmek topladığı sırada habersiz olarak çekildiğini ve haberden bilgisi olmadığını, ayrıca kendisi ile ilgilenen iki çocuğunun olduğunu, yapılan haberin asılsız olduğunu ve yardıma muhtaç olmadığını ifade etmiştir" denildi.

Kaynak: Sinop Pusulası

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 10 12 2016 18:40
haberi yapana sorun araştırmacı gazetecilik anlayışınız varya çıkıpda özr.dilemişmi haberci arkadaşlarınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

5450


Tasarım:DtGaNi