Yayın Tarihi:10 12 2016 20:05(748)

Engelli aile feci yangından son anda kurtarıldı

Sinop'ta bir köyde çıkar ev yangınında gözleri görmeyen 85 yaşındaki baba ile felçli oğlu ve bir yaşlı kadın son anda kurtarıldı. Yangınzede engelli aile kış günü evsiz kaldı.

Korkunç yangın merkeze bağlı Alasökü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Göl ailesinin yaadığı ahşap evde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Yangına evde yakalanan gözleri görmeyen 85 yaşındaki ev sahibi Adem Göl ile yaşlı eşi ve felçli oğlunu kurtarmak için komşuları yanan eve koştu.

Köylüler, aileyi evden son anda alevler içinden çıkartmayı başardı. Ancak korkunç yangından kimlikleri dahil hiç bir eşyasını kurtaramayan Göl ailesi, kış günü evsiz kaldı.

KIZILAY YANGIN MAHALLİNE KOŞTU

Bu arada aynı köyde yaşayan kızlarının yanına sığınan aileye Türkiye Kızılay Derneği Sinop Şubesi'de yardım eli uzattı. Kızılay görevlileri aileye acil ihtiyaçları olan gıda, battaniye ve engelli arabası getirerek teslim etti. Kızılay Sinop Şubesi Başkan Vekili Yakup Üçüncüoğlu, yangınzede aileyle görüşerek, 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76581


Tasarım:DtGaNi