Yayın Tarihi:11 12 2016 02:21(571)

Kastamonu, Çankırı ve Sinop Turizm Potansiyellerini Travel Turkey İzmir Fuarı’na Taşıdı

Turizm sektöründe farklılık arayışında olan yerli ve yabancı turistler için birbirinden farklı turizm potansiyellerini 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na taşıyan Kastamonu, Çankırı ve Sinop ziyaretçilerin ilgisiyle karşılaştı.

Fuarın ikinci gününde Kastamonu, Çankırı ve Sinop standları yerli ve yabancı turizm profesyonellerinin uğrak yerlerinden biri haline geldi. İllerin standlarını ziyaret eden turizmciler birbirinden farklı turizm destinasyonlarına sahip olan Kastamonu, Çankırı ve Sinop hakkında bilgiler aldı.

Destinasyon Çeşitliliği Bize Avantaj Sağlıyor

Standlarında ziyaretçilerini ağırlayan turizm temsilcileri, sektörde yaşanan daralmayı illerin sahip olduğu farklı turizm destinasyon avantajıyla aşmayı amaçladıklarını dile getiriyor. Turizm sektörünün bu dönemde farklı destinasyonlara yöneldiğini vurgulayan turizm temsilcileri, Kastamonu, Çankırı ve Sinop’un bu noktada ön plana çıktığını aktarıyor. Yaz ve kış aylarında yerli ve yabancı turistlerin Bölgede birbirinden farklı destinasyonlar bulabileceğini ifade eden temsilciler, üç ilin inanç, kültür, eko ve outdoor, deniz, yayla, kış, atlı vb. spor, doğa, alternatif, macera ve gastronomi gibi daha birçok alternatif turizm çeşidine ev sahipliği yaptığını vurguluyor.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) desteği ile fuara katılım sağlayan yerel turizm temsilcileri, sektörde yaşanan daralmayı 2017 yılı için yapacakları bağlantılar ile aşmayı amaçladıklarını dile getiriyor. Bu amaçla turizm profesyönelleri ile birebir görüşmeler gerçekleştiren temsilciler, sahip olunan destinasyon avantajlarından faydalanmaya çalışıyor. Şimdiye kadar görüştükleri turizm profesyonellerinden olumlu tepkiler alan temsilciler, 2017 yılının Karadeniz Bölgesi için umut vadettiğini vurguluyor.

   11 Aralık Pazar günü sona erecek 10. Travel Turkey İzmir Fuarı’na ziyaretçi ilgisi 2. gün normal seviyede devam ederken, 3. ve 4. günlerde ilginin daha da artması bekleniyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95609


Tasarım:DtGaNi