Yayın Tarihi:11 12 2016 04:27(2205)

Boyabatspor:6 - Durağanspor:1

Sinop 1. Amatör kümede ikinci hafta müsabakalarında Boyabatspor ile Durağanspor bugün (9 Aralık 2016) Boyabat Daylı Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Özgür Sever, Salih Sayan, Evrim Tuğrul Kayacan yönettiği maçta, gözlemci olarakÖzcan Yamak görev aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Durağan Spor ilk dakikalarda şık bir golle öne geçti. Maçın başlama düdüğü ile birlikte kısa süreli konsantrasyon eksikliği yaşayan Boyabat Spor’un toparlanması uzun sürmedi. Karşılaşmanın 10. dakikasında geçtiğimiz haftanın en iyi oyuncusu Murat Aygünle skoru 1-1 yaptı.

10. dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yıkan Boyabat Spor Murat Aygün’nün 2 harika golu ile skoru  3-1 yaptı. Oyundaki disiplinden kopmayarak oyunun kontrolünü iyice eline alan Boyabat spor Aykut Atakay’ın harika frikik golü ile soyunma odasına 4-1’lik üstünlükle girdi.

İkinci yarı daha kontrollü oynayan Boyabat Spor’da Murat Aygün kendisinin 4  takımının beşinci golünü atarak skoru 5-1 yaptı.

Karşılaşmanın son dakikalarında ise Tolgahan Gülek’in golü ile Boyabat Spor Lig’in 2. haftasında 3 puanı 6 golle hanesine yazdırdı.

Oyuncu değişikliği sırasında toplam 2 maçta 6 gol atan 7 numaralı oyuncu Murat Aygün, 16 Numaralı Metehan  Tütüneken 4 Numaralı Bedirhan Kaya taraftarlardan büyük alkış aldı.

Boyabat Spor’un çok iyi kondisyonda olduğu 90 dakika boyunca koşan pes etmeyen mücadeleci oyunu ile birlikte takımda taktik anlayışının eksik olduğu da gözlerden kaçmadı.

Haber:Ali Sezer

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabat 12 12 2016 02:37
bumu boyabatspor %80'i boyabat dışı oyunculardan oluşan boyabat spor yazık ilçemizi temsil eden takımların durumu içler acısı biri maddi sıkıntıda biri boyabat ama oyuncuları dışardan

1. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 11 12 2016 18:25
evet gencler iste boyabatimizin arzuladigi boyabatspor her maca turibündeki yerlerinizi alin boyabatspor a destek verin, ıs adamlarimizda maddi destek verdikten sonra boyabat imizi temsil eden boyabatspor neden daha iyi yerlerde olupta ic turizimimiz gelismesin. o gün iste bugün haydi boyabatspor umuzu desteklemeye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

86190


Tasarım:DtGaNi