Yayın Tarihi:12 12 2016 02:34(2269)

Boyabat Teröre Haykırarak Lanet Yağdırdı

1 Aralık 2016 akşam saatlerinde Boyabat Hükümet Konağı karşısında ellerinde Türk Bayraklarıyla toplanan vatandaşlar teröre lanet yağdırdı.

Boyabat Dörtyoldan başlayıp, Camikebir-Çamlıca-Yıldız ve Esentepe mahallesi kavşağında bulunan trafik ışıklarına kadar giden vatandaşlar, buradan dönerek Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelirler. Yürüyüş esnasında değişik sloganlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde şehitler için yapılan duanın ardından dağıldı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatandaş 12 12 2016 20:13
senin gibiler ancak teröre yağ sürer, bu senin gibiler (bir avuç zavallılar) ancak nefretten başka bir şey üretemezler. her şeyi bildiğini sanan ama gerçekte hiç bir şeyden almayan fakat anlıyor gibi davranan miskinlersiniz...

2. Yorum: yorumsuz 12 12 2016 18:18
lütfen yorum yaparken dikkat edin teröre yağ sürmeyin. bir kişinin duruşunu herkese mal etmeyin. belki gülmüyor on an öyle yansımış olamaz mı .lütfen yorumlara dikkat

1. Yorum: 9.köy 12 12 2016 17:03
sondan 2.foto gülerek dua eden bir kadın.işte terörün nedeni bu kafaların verdiği oylarla 15 senedir ülkeyi yönetemeyen bu iktidardır.boşuna rol yapmayın verdiğiniz %65-70 lık destekle bu terörün bizzat mimarlarısınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

103860


Tasarım:DtGaNi