Yayın Tarihi:12 12 2016 03:17(999)

Bak Postacı gelemiyor!

PTT bünyesinde Posta Hizmetleri veren ve Postacı olarak adlandırılan personel sayısının azlığının Boyabat’ta sıkıntıların yaşanmasına neden olabileceği iddia edildi.

Pek çok vatandaşın posta yoluyla gelen faturalarının ya da adliye tarafından gönderilen tebliğ yazılarının şimdilik bir sıkıntı oluşmadan dağıtıldığı gözlemleniyor. Ancak Postanedeki dağıtım ekibinin Boyabat ölçeğinde bir kente sayı bakımından yetersiz kalması ve gerekli eleman takviyesi için bir çalışma yapılmaması dağıtımda yakında bir sorun oluşturabileceğinin nedeni olarak gösteriliyor.

Boyabat ve köylerinin yanısıra Saraydüzü köylerininde Boyabat Postanesi tarafından dağıtılması, Boyabat Postanesi dağıtım hizmetlerinde yaşanan sıkıntıyı son zamanlarda giderek büyütmeye başladı.

Yaklaşık 30 bin kişilik bir şehir ve 110 köyle beraber, Saraydüzü'nün 30 köyününde eklenmesi, postane dağıtım ekibinde görev alan 2 - 3 kişinin yetersiz kalması faturalar veya adliyeden gönderilen günlü evrakların gecikmesine ve vatandaşın bu konudan dolayı sıkıntı yaşamasına sebep olabilir. Eleman sıkıntısı çekilen postaneye gerekli sayıda yeni dağıtıcı ve çalışanın alınmaması giderek artan posta yükünün daha sıkıntılı bir hale gelmesine sebep oluyor. Dağıtım ekibinde çalışan insanların bu yüzden izinlerini bile kullanamadıkları ağır iş şartları altında çalışmak zorunda kaldıkları bildiriliyor.

Boyabat Postane yetkililerine konu ile ilgili sorduğumuz sorular ise, cevapsız bırakıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66979


Tasarım:DtGaNi