Yayın Tarihi:12 12 2016 19:30(907)

Herkes biletini satın alacak ve gelirler şehit ailelerine bağışlanacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitler Tepesi'ni ziyaret ederek çelenk ve karanfiller bıraktı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter), Cihat Kumuşoğlu (Basketbol), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk), hain terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesi’ne çelenk ve karanfiller bıraktı.

Şehitler Tepesi’nde bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:

“Yapılan bombalı saldırıyı Camiam adına lanetliyorum. Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden Bursaspor maçında taraftarlar ve sporcuların güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerine yapılan saldırının üzüntüsünü yaşıyoruz. Hain saldırıda yaşamını yitiren Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanımız Tunç Uncu’nun üzüntüsünü ayrıca yaşıyoruz. Acımız taze. Beşiktaşlılar, bu ülke için Çanakkale’den Sarıkamış’a, Sakarya’dan Dumlupınar’a birçok şehit verdi. Herkes şunu bilsin; bu camia ite, köpeğe prim vermeyecektir. Ülkemiz çok büyüktür. Teröre asla taviz vermeyiz. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Çarşamba günü Vodafone Arena’da maçımız var. O maça ailelerimizle birlikte gideceğiz. Bu maçta kombine kartlar geçerli olmayacak. Herkes biletini satın alacak ve gelirler şehit ailelerine bağışlanacak. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88991


Tasarım:DtGaNi