Yayın Tarihi:12 12 2016 19:58(2384)

Şehit polis memuru Durağan'da toprağa verildi

İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olan Sinoplu polis memuru Hakan Tanrıkulu (23) memleketi Durağan'da son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yanında bombalı terör saldırısında şehit olan 23 yaşındaki 3 yıllık polis memuru Hakan Tanrıkulu'nu, memleketi Sinop Durağan'da binlerce kişi ebediyete uğurladı.

Polis memuru Hakan Tanrıkulu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi ilk olarak, ilçe merkezindeki baba evine getirilerek burada helallik alındı. Bu sırada Acılı anne Ayşe Tanrıkulu, oğlunun fotoğrafına sarılarak, "Sana nasıl kıydılar yavrum. Senin acına nasıl dayanacağım" diyerek ağıtlar yaktı. Gözyaşlarının yürekleri dağladığı ve feryatların yükseldiği baba evinden dualarla uğurlanan Tanrıkulu, cenaze namazı için İsmailbey Camisine getirildi. Şehit polis Hakan Tanrıkulu, kılınan cenaze namazı ardından Durağan Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı ardından polis memuru Hakan Tanrıkulu, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları ve Türk bayraklarıyla kent mezarlığına götürüldü. Ardından Tanrıkulu gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye; Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Sinop eski Milletvekili Cengiz Tokmak, protokol üyeleri, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 13 12 2016 01:31
evet sözün bittigi yerdeyiz rabbim bir daha böyle acilar memleketimize yasatmasin zor cok zor acili ailesine sabirlar diliyorum mekani cennet olsun yigit sehidimizin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94140


Tasarım:DtGaNi