Yayın Tarihi:13 12 2016 04:26(1981)

Berkay Akbaş, Sinop'ta toprağa verildi-2

İstanbul Beşiktaş'taki patlamada şehit olan üniversite öğrencisi genç memleketi Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Fotoğraf: Hüseyin Cömert

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: türk 14 12 2016 18:11
9. köy telefonla oyun oynamıyo sıradan biri olmadını vekil diyerek sen söylüyosun sürekli iletisim halinde biyerlerle belliki. allah kimi bildiği gibi yapıcanı biliyor merak etme sen. içiniz fesatlıktan çürümüş dünyaya at gözlükleriyle bakıp yıllardır bu ülkeyi dış ülkelerin eline verip koltuklarınıza oturup sömürülmeyi izlediniz ve işte yavas yavas emkelerinizin karsılını patlayan bonbalarla yapılan darbelerle alıyosunuz. bu ülke bunu haketmedi. reis sıfatına koydunuz ağa babanız diktatörünüz yatacak bir karıs toprak arıycak ama bu ülkenin şehit kanına karışmış toprağı istemiycek . allah yapılan bütün kötülükleri görür bilir duyar sadece korkudan göz bebeklerinin yerinden fırlıycağı zamanı bekler ... din üzerinden yaptınız siyaset oyunları kandırdınız o saf insanlar birgün size en iyi kullandınız din silahıyla cevabını vercek allah bildiği gibi yapsın diycek ve bende simdi sizin kadar kaç tane varsa topunuzu allah bildiği gibi yapsın..i

2. Yorum: sinoplu 14 12 2016 17:58
şehidimize allahtan rahmet yakınlarına baş salığı diliyorum mekanı cennet olsun yiğidimin..bu acılı günlerimizde ülkemizin bekası için millet olarak tek yürek tek bilek olmalıyız tıpkı bizden önceki ecdadımız gibi bu ülkeyi yıkmaya kimsenin gücü yetmiycek vatan sağolsun...!

1. Yorum: 9.köy 13 12 2016 22:05
ne acıya saygınız,ne ölüye saygınız,ne de diriye saygınız yok.cenaze adabında habersiz bir toplum:gülerek poz verenler,ellerinde cep telefonları ile oynayan vekil bozuntuları.allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100139


Tasarım:DtGaNi