Yayın Tarihi:13 12 2016 19:38(780)

’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ Sona Erdi

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Fuarizmir’de düzenlenen ’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ sona erdi.

Ülkemiz ve dünya ülkelerinden önemli davetliler ve vatandaşların katıldığı fuarda, görevliler tarafından Sinop Üniversitesinin gelecek vadeden bölüm ve programlarının yanı sıra; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile ilgili ziyaretçilere bilgiler verildi.

İzmir Basınından Sinop Üniversitesine Yoğun İlgi

’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’ esnasında İzmir’de yayın yapan yerel ve ulusal televizyon kanalları Sinop Üniversitesine yoğun ilgi gösterirken, bölümler ve öğrencilere sunulan olanaklar ile alakalı stant görevlilerinden bilgiler aldılar.

Sinop Üniversitesi 2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’ne Katıldı

’10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve Gastronomi alanında yetkin akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin katıldığı ‘2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’nde Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Can Okan Altan tarafından “Sinop’ta Gelenekten Geleceğe Bir Lezzet: Lakerda” konulu bir bildiri sunuldu.

Ağırlıklı olarak soru-cevap şeklinde gerçekleşen sunum, katılımcılar tarafından ilgi ile dinlendi.‘ 2. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’ katılım belgesi taktimi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55565


Tasarım:DtGaNi