Yayın Tarihi:15 12 2016 03:26(731)

KUZKA Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Sinop’ta Yapıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Aralık 2016 Çarşamba günü Sinop’ta yapıldı.

Sinop Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek’in başkanlık ettiği Yönetim Kurulu Toplantısına, Çankırı Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu Valisi Mesut Yıldırm, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç ile ilgili uzman personel katıldı.

KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerine Ajans çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparken, ayrıca Ajansın 2011 Yılı Mali Destek Programları ile Bölgeye sağlanan desteklerin “Etki Analizi” araştırması sonuçlarını üyeler ile paylaştı. Genel Sekreterimiz Dr. Genç, sunumunda Ajansın Bölgeye sağladığı desteklerin istihdama katkıları ve işletmelerde sağlanan ciro artışı gibi konularda Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler aktardı.

Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31288


Tasarım:DtGaNi