Yayın Tarihi:16 12 2016 02:53(787)

SİYAD, Halep’e yardım kampanyası başlattı

SİYAD, Halep için yardım kampanyası başlattı. Kampanya ile ilgili bilgi veren Genel Başkan Arpacı, “Yardım kampanyası ile Halep’teki acıları, sıkıntıları bir nebze olsun azaltmak, Müslüman kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karınca kararınca karşılamak istiyoruz. İnsani bu kampanyaya herkesin duyarlılık göstermesini ve katkısını bekliyoruz” dedi.

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Suriye’de insanlık trajedisi yaşandığını kaydetti.

Halep için yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen Arpacı, “Müslüman Halepli kardeşlerimiz ölüme terk edilmiş durumdadır. Her gün çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden yüzlerce insan bombalarla can vermektedir. Masum çocukların bedenleri bombalarla parçalanmakta, şayet kurtulursa açlıktan ve soğuktan ölmektedir. Müslüman kardeşlerimizi bu acı günlerinde yalnız bırakamayız. Kaderleriyle başbaşa bırakamayız. Bu çığlığa Sinoplular olarak bizler de kulak verelim” açıklamasında bulundu.

SİYAD’ın koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasının Halep’teki acıları ve sıkıntıları bir nebze de olsa azaltacağına inandıklarını söyleyen Arpacı, “Halep’teki kardeşlerimizi aç, susuz ve giyeceksiz bırakamayız. Sinoplular olarak gücümüz nispetinde kardeşlerimizin derdine çare olmaya, yanlarında olmaya çalışacağız” dedi.

Gün mazlum Halep halkı için dertlenme, seferber olma günüdür diyen SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı sözlerini şöyle tamamladı:

“Sinoplu hemşehrilerimiz başta olmak üzere her vatandaşımız kadın, erkek, her yaştan erkek çocuğu, kız çocuğu kıyafetleri, kış olması nedeniyle kaban, mont, bot, ayakkabı, kazak, gömlek, çamaşır, eşofman, battaniye ve bu gibi eşyaları 19 Aralık 2016 pazartesi gününden itibaren SİYAD Genel Merkezi’mize imza karşılığı bırakabileceklerdir.”

Kaynak: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49186


Tasarım:DtGaNi