Yayın Tarihi:18 12 2016 04:43(2522)

Yaşar Topçu YBO’ya Karikatürde İki Ödül Birden

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği “Hayvan Sevgisi ve Deve Güreşleri” konulu 2.Ulusal Karikatür Yarışması’nda Aşkın Ayrancıoğlu’nun YBO’lu öğrencileri Semanurve Rümeysa iki ödül birden kazandı.

Yarışmada 18 Yaş Altı Kategoride Türkiye Birinciliği’ni YBO’lu Semanur Gök, Deniz Mercen ve Nehir Mercen ile paylaşırken; yine YBO’lu Rümeysa Gül Tunç da İsmail Çelebi ve Furkan Yılmaz ile birlikte Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Yurdun dört bir yanından 156 çizerin toplam 245 karikatürle katıldığı yarışmanın seçici kurulunda karikatür sanatçıları Mustafa Yıldız, Menekşe Çam, Cemal İlkbahar, Taner Sarıçam, Özhan Mercan ve Mehmet Ali Güneş görev yaptı.

Değerlendirme sonucunda büyükler kategorisinde birincilik ödülünü Mehmet Zeber, ikincilik ödülünü Ebru Keskin, üçüncülük ödülünü ise Mehmet Kahraman’ın eseri aldı. Mansiyon ödüllerine Halit Kurtulmuş Aytoslu, Murteza Albayrak, Hekim Ali Babacan'ın karikatürleri değer görüldü.

Yarışmada ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen eserler bir kitapta toplanacak…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

8610


Tasarım:DtGaNi