Yayın Tarihi:18 12 2016 06:01(1715)

Üniversiteli Gençler Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Geçmiş günlerde bir grup Ülkü Ocaklı genç, sokak hayvanlarının soğuk havalarda yiyecek bulamayacağını düşünerek şehrin muhtelif yerlerine Kedi/Köpek maması bırakmış ve başta arkadaşları olmak üzere tüm Boyabatlılara çağrıda bulunarak bu faaliyetin her hafta tekrarlamak istediklerini belirtmişlerdi.

Daha önceden tekrarlanması düşünülen bu faaliyet kapsamında 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 14.00'de Hükümet Konağı önünde toplanan üniversiteli gençler, şehrin çeşitli yerlerini dolaşarak sokak hayvanlarına mama bırakma faaliyetini gerçekleştirdi.

Program öncesinde Kayseri ilimizde gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunan gençler, devamında İstiklal Marşımızı okudu. Burada toplanan gruba bir konuşma yapan MYO Harita bölümü öğrencisi Osman Kılıç "Arkadaşlar İnşallah bir daha bir şehit haberi veya bir patlama yüzünden toplanmayız . Bu hain saldırıyı bu yüce Türk Milleti hiç bir zaman hak etmedi ve etmeyecektir . Bu patlamanın son olmasını temenni ederiz. Bizim içi şu anda elimizden gelen ruhlarına birer fatiha okumaktır. Rabbim bu milleti korusun, El-Fatiha." dedi.

Daha sonra Hükümet Konağı önünden ayrılan üniversiteli gençler, gruplar halinde mahalleleri dolaşarak, sokak hayvanları için mama bıraktı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: jonturk 19 12 2016 15:01
hemşehrilerim sokak hayvanlarını görmezden gelirken, itip kakarken, memleketin değişik köşelerinden gelen pırıl pırıl, aydınlık genç kardeşlerim insanımıza üstü kapalı güzel bir ders vermişler, allah kimsenin vicdanını kör, gönül gözünü kapalı koymasın.

1. Yorum: evet 19 12 2016 00:29
duyarlı gençlerimizi gönülden kutluyorum sevgi budur hayvan insan memleket derken bu sevgi büyür gider kocaman sevgi yumağı olur sizlerle büyüğüz güçlüyüz yolunuz açık ufkunuz aydınlık olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

42950


Tasarım:DtGaNi