Yayın Tarihi:19 12 2016 05:51(1808)

MHP Durağan İlçe Başkanlığına Osman Yıldırım atandı

MHP Durağan İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli imzasıyla gönderilen yazıda Durağan İlçe Başkanlığına Osman Yıldırım atandı. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de kimlerden teşkil olunacağı aynı yazıyla bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Durağan İlçe Başkanlığına Osman Yıldırım’ı atadı. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de kimlerden teşkil olunacağının belirlendiği uygun görüş yazısında MHP lideri Devlet Bahçeli yeni yönetime başarılar diledi.

MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“MHP Durağan İlçe Başkanlığına liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli tarafından atanmış bulunmaktayım. Benden önceki İlçe Başkanımız değerli büyüğümüz kıymetli dava abimiz Hasan Cicioğlu başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Kendisinden Allah razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi ve yönetimimiz olarak ilçemizde hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Aldığımız sorumluluğun önemini bilerek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Durağan ilçemizde dün olduğu gibi bugünde ülkücü hareket ve ülkücüler birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bu mukaddes davamızı kesinlikle en ufak kesintiye uğratmadan devam edecektir. Ülkücü olmanın en temel şartı ilahi kelimetullah davasını yüceltmektir. Önemli olan partimizin ve davamızın bir adım ileri gitmesi için mücadele etmektir. Devir aldığımız bu bayrağı yönetim kurulu üyelerimizle en yükseğe taşıyarak MHP iktidarı için mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: erol 19 12 2016 21:18
işlerin karambolden gittiği nassıl da belli oluyor.yazı da tarih yok,sayı yok bu ekip daha sistemi deyiştirecek.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392354


Tasarım:DtGaNi