Yayın Tarihi:20 12 2016 04:32(2384)

Esentepe Mahallesi Yollarında Buzdan Yürünmüyor

Cuma günü yağan kar sonrası, Esentepe Mahallesi yolları buz tuttu. Buz tutan yollarda her hangi bir çalışmanın yapılmamasına tepki gösteren mahalle sakinleri; "Cam terası, teleferiği falan boşver Boyabat Belediyesi, önce şu kaldırımları insanların yürüyebileceği hale getir!" diyerek tepki gösterdi.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: kumluklu veli 22 12 2016 20:10
esentepe malesi nanay gibi. belediye nerdeeee belediyyeeeee.derhal gerekli çalışmaların yapılarak yolların açılması lazım.

6. Yorum: öz boyabatlı 21 12 2016 16:22
çok güzel bir haber .o mahallede yaşayanların sıkıntısını dile getirnişsiniz.bazıları işine gelmeyince bu da haber mi diyorlar ama ,evet haber .mahallemizin sıkıntısını dile getirmişsiniz sağolun.3.yorumcu , ne güzel zırvalamışın,seni de tebrik ederim.yanlışa yanlışla örnek verilmez.bir de başkentte oturuyorsun ,lafa gelince mangal da kül bırakmazsınız.

5. Yorum: boyabatım 21 12 2016 07:09
allah'dan karı kışı veren allah.. yoksa akparti kar yağdırdı vatandaşı düşürdü kolunu kırdı diye haber yaparsınız..

4. Yorum: has boyabatlı 20 12 2016 23:49
başka haber bulamadın mı sayın editör ? haber değeri taşıdığı bile tartışılır ya neyse. bence böyle haber yapacağınıza azıcık memleket sevdalısı olup 'abad şehir boyabat'ımızı tanıtmayı deneyin. emin olun daha fazla ilgi çekersiniz.. kolay gele..

3. Yorum: yaw 20 12 2016 21:28
ankarada yaşıyorum burda kar yağsın ertesi akşam don olsun abartmıyorum 1 aydan fazla kaldırımlar böyle kalır neyin kafası bu adamlar havadamı karı kapsın azda kış kışlığı bilsin ha temzilenmez mi evet temizlenir .

2. Yorum: jonturk 20 12 2016 15:07
başkanlık sistemi olsa böyle olmazdı...

1. Yorum: halk tanesi 20 12 2016 14:36
eeyyy cehapeli sakinler cam terasa teleferiğe de mi karşısınız. ondan sonra ismini atatürk terası koyalım diye anketlere yüklenirsiniz ama. resimde de görüldüğü gibi başı kapalı vatandaşlarımız halinden memnun. solcu yobaz kesimi yine işbaşında muassır medeniyetler seviyesine ulaşmamızı geçmişte olduğu gibi yine istemiyorlar. o yollarda gaz kuyruğunda, elinizde fişlerle belediyenin lacivert halk ekmek midibüsü kuyruğunda, sakallının kuyu kebabı kuyruğunda beklediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz. sandıkta verin bunların cevabını sandıkta.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80600


Tasarım:DtGaNi