Yayın Tarihi:24 12 2016 03:44(1315)

Türkeli'de Şehitleri Anma Yürüyüşü

Türkeli Ülkü Ocakları tarafından 23 Aralık Cuma günü Şehitleri Anma Yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçedeki Hasan Özcan Caddesi'nde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" sloganlarıyla ilçede şehir turu attı. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na gelen vatandaşlar, sloganlara devam etti. Burada Türkeli Ülkü Ocakları adına basın bildirisini Murat Göksu okudu.

Göksu, "Ne yazık ki otuz beş yıldan beri devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütleri, geçtiğimiz günlerde kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdiler. İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’deki hain girişimlerle onlarca ocağımıza ateş düşürdüler. Bunun yanında yıllardan beri hala her gün akşam televizyonlarımızı açtığımızda, şehit haberleriyle karşılaşmaktayız. Bu durumda istiklaline ve istikbaline düşkün Türk milleti olarak artık sabrımız kalmamıştır. Yediden yetmişe birlik ve bütünlük içerisinde milli seferberlik ruhuyla elimizi taşın altına koyacağız. Allah’ın izniyle biz Türk gençleri olarak hep bir olup tek yürekle bayrağımızdan aldığımız iman ve gençliğe bırakılan hitabenin ışığında ülkemizi bu terör belasından kurtaracağız. Milli şairimizin deyişiyle: “Cehennem olsa gelen; göğsümüzde söndürürüz." dedi.

Yürüyüşün ardından Merkez Camii önünde şehitlerimiz için dua yapılmasının ardından program son buldu.

Kaynak: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82758


Tasarım:DtGaNi