Yayın Tarihi:24 12 2016 05:34(1787)

Boyabat’tan Halep’e, İnsani Yardım Malzemesi Gönderildi

Yardım kampanyası kapsamında hazırlanan insani yardım malzemeleri Büyük Camii yanında düzenlenen törenle Halep’e uğurlandı.

Uğurlama törenine Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İHH Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: memur 27 12 2016 00:31
yardımı biz gönderiyoruz. gonderenlere saygımız olsun.utanmazlar.sende boyabattakine yardım yap.

8. Yorum: canan 25 12 2016 21:54
önce boyabattaki fakirlere yardım edin diyecem de şimdi halepe edince teklam olur marka olursunuz ama buradaki garibanları yardım etiğiniz zaman hiç birley olmaz

7. Yorum: nankörler 25 12 2016 04:58
tamam.açlara yardım edin..hatta boyabattaki açları görmezden gelin.ama 1900 lü yıllarda zor günlerimizde bu memleketi sırtımızdan vuranları da unutmayın.. yardımları da şov için yapmayın..

6. Yorum: cancan 25 12 2016 02:13
ben onu bilmem arkadaş. yılmaz özdilin de dediği gibi, suriyeli 500 bin genç türkiye de kayak kurslarında kayak kayacak, yazın plajlarda parti verecek, orda burda götünü gezdirecek.. benim askerimde suriye topraklarında ölecek.. ve siz de çıkıp suriyeye un yardımı yapacaksınız. allahınızı severeniz bu göz boyamadan başka nedir.. yapacaksanız yardımı hem suriye de hem de türkiyede şehit olan onlarca şehitimizin aileleri için bir şeyler yapsanıza. gerçi onlar içinde tek yapabildiğiniz dua etmek.. bu memlekette dini lütfen rahat bırakın rantriyeciler.. zaten gelebileceğiniz kadar mevki ve makamlara gelmişsiniz. daha ne istiyorsunuz. bu memlekette din rantiyecileri deniz fenerleriyle, bosna yardımlarıyla, filistin ağlamalarıyla her haltı yediler gördük. gerçi şimdide ekranlarda hanifeleri var. bence unların arasında onuda yollayın halepe. belki koca bulur..

5. Yorum: malesef 25 12 2016 00:03
halebe yardım yapalım tamam iyi güzel allah kabul etsin ama kendi insanımıza neden yardım yapmıyoruz? yolda bir dilenci görsek kafamızı çeviriyoruz ha pardon görsek demişim zaten görmezden geliyoruz ya.

4. Yorum: bilmece 24 12 2016 18:57
milletimizin çok güzel bir hasleti bu emeği geçenleri kutluyorum.halep şu anda esedin yüzde yüz kontrolünde.yardımların halebe gitmeside güzel olur çünkü orda hala 1 milyon insan yaşıyor.sonuçta insan onlar.merak ettiğimiz yardımlar halep merkezemi gidiyor yoksa halepten savaş nedeniyle kaçanların biriktiği çadır kent yada mülteci kamplarınamı

3. Yorum: hakikat 24 12 2016 18:09
1.yorumcu sen köyde kentte açkaldıgında annelerin fırın aramadan ateşle undan neler yaptıgını görmemişsin. ama tepeden un cuvallarına bakıp kafanda hayal edemediğin işler oldugunu göremiyorsun.sen gönder unu onlar açlıklarını giderecek işler çıkartır .hadi şimdi un al gönder ..

2. Yorum: hfkbvk 24 12 2016 15:26
sizin bu söylediğinizi sorgulayacak beyin kimde var? yolladık mı yolladık allah kabul etsin!

1. Yorum: algı 24 12 2016 06:37
bakınız un var "un" var . bir algı op. u dur. halep ve un u kullanacak su mu var. fırın mi kalmış. anlayan a.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51775


Tasarım:DtGaNi