Yayın Tarihi:27 12 2016 04:40(2485)

Boyabatlı Şehit Babası Muhtar Recep Aparangil İsyan Etti

Boyabat Köpürecek Köyünden Uzman Çavuş Sadık Aparangil‘in babası Recep Aparangil sosyal medya hesabından ilgisizliğe isyan etti.

Aparangil ”Ey Türk milleti bu soğuk havada oğlunun her daim başından ayrılmayan annelere sordunuz mu?  Haklarını helal ediyorlar mı? Gözleriniz kör olmasın görün. Kulaklarınız sağır olsa da duyun, çünkü bu vatan uğruna canlarını veren yiğitlerimiz niçin unutulur.

Şehit cenazesi başında foto selfi yapan beyler özellikle sizler bu fotoğraflara bakın ki ne eksik görün. Yapılacak eksik ne ondan sonra yorum yapın. Bizler vatana şehit verdik, çünkü gene de acımızı bağrımıza basarak. Gururluyuz. Âmâ. Eksik olanı göremeyenler utansın.” dedi.

Kaynak: Sinop Sıcak Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: samet 27 12 2016 22:57
devlet devlet olsaydi bu duruma dusmezdiniz recep abi, devlet sadece kendine calisiyor, hep guclu ve zenginin yaninda duruyor, para para para diyor ayni napolyon gibi. devlet suan sehitler arasinda bile ayrimcilik yapiyor, sinop'dan daha gecen gunlerde kac tane sehit cikti fakat devlet erkanindan hicbir bakanin geldigini gordunuz mu vekil haric? sinop halki dislaniyor, sinoplular oteki yorelerin evlatlari gibi es deger gorulmuyor. sag da sol da sehit haberi cikinca devletin herhangi bir bakani ucak hizinda oralara gidiyor. ben vatandaslarimiza sunu soyluyorum, devlete dahi guvenmeyin, aklinizi calistirin, bu ulkede kaybeden hep fakir anadolu halki olmustur, siyasetciler veya belli mertebe de olanlar hep kazanmistir, anadolu halkini sadece bir oyuncak olarak kullanmislardir. su fani dunya'da rabbimizin ve peygamber efendimizin yolundan baska bir yol benimsenmemelidir. su dunyada ornek alinacak hic kimse yoktur.

3. Yorum: haha 27 12 2016 08:53
bunları işi gücü reklam bunlar taşa toprağa tepeye köprüye gazi,şehit ismini takarlar ama gidip bakmazlar şehit mi gazi mi bunlar için orta doğuda ne için öldüğü belli olmayanlar üzülürler ağlarlar lügat parçalarlar

2. Yorum: abdullah kara 27 12 2016 06:34
saygıdeğer amca ve yenge sizler zaten en şerefli unvanı aldınız allah sizden razı olsun vatana millete böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için oda allah katında enguzel yerde umarım ben her duamda onu diğerlerini hiç eksik etmiyorum inan muhtarım selficilere gelince onları bos geç amca kendini oyalayanlar onlar benim gibi köye santrale hergeldigimde önce onun yanına uğruyorum bürüm tarafına gitsemde gönlümden geciriyorum duamı yine eksik etmiyorum siz sıkmayın güzel caninizi ellerinizden operim

1. Yorum: 9.köy 27 12 2016 06:11
recep baba çok haklı.şehitler ölmez diyorlar ama asıl bu vefasızlık şehitleri öldürüyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69339


Tasarım:DtGaNi