Yayın Tarihi:28 12 2016 04:24(1067)

MHP Sinop'tan İstanbul Çıkarması

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır ve Gerze İlçe İkinci Başkanı bir dizi ziyaretl ve karşılıklı görüşmede bulunmak için İstanbul'a gitti.

İstanbul ziyaretinde sırasıyla ​aslen Gerzeli olan Küçükçekmece MHP ilçe başkanı Seyfettin Tiryaki, Boyabatlı MHP Avcılar ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Saffettin Küçükbaş, Esenler MHP İlçe Başkanlığında Suat Yılmaz,25. Dönem, İstanbul 3.bölge MHP Milletvekili adayı Ayancıklı Ekrem Sarısoy,Kuşçular Derneği başkanı Ufuk Öztürk, SİNDEF Başkanı Engin Kırmızıgül ile görüştüler.

Ayrıca Sinop dernekleri, sinoplu esnaflar, Hastane, Lokal ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Sinop için gerekli destekleri sağlamak için karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Bir haftalık ziyaret sonrası, Sinop'a dönen Ali Çakır yaptığı açıklamada; "Çok sıcak samimi ortamda geçen görüşmelerde ilimizin hakettiği yere gelmesi metropollerde yaşayan hemşehrilerimiz ve yurtdışındaki gurbetçilerimiz sayesinde onların maddi manevi desteğiyle daha kararlı ve çabuk olacaktır. Bizleri misafirperverliği ile ağırlayan tüm kurum ve kişilere hemşehrilerime, teşekkürlerimi sunarım.Konu Sinop olunca hep beraber olacağız ne gerekirse yapacağız. ​Allah yar ve yardımcımız olsun.'' dedi. ​

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

243218


Tasarım:DtGaNi