Yayın Tarihi:28 12 2016 19:53(1800)

Ak trollerden ilginç görsel

Sosyal medyada Başkanlık sistemi propagandası yürüten Ak troller; Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Tayyip Erdoğan ve Bahçeli'nin bulunduğu bir görsel hazırladı.

Yeni Anayasa teklifinin Meclis'teki oylamasına günler kala, AKP'liler tüm mesaisini 'Başkanlık sistemi'ne ayırdı.

MHP içinde Başkanlık sistemine karşı büyük çatlaklar oluşurken, gelen tepkilere karşılık Ak troller aracılığıyla merhum Alparslan Türkeş üzerinden algı operasyonu başlatıldı.

AKP'nin sosyal medyadaki gücü Ak troller; Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin olduğu bir görsel hazırlayarak sosyal medyada 'Başkanlık sistemi propagandası' yapmaya başladı.

Kaynak: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: dedeoğlu adnan 02 01 2017 20:00
bayabatta akparti ezici çoğunlukla kazanıyor. boyabatın gazetesi olduğunu iddia edenler, kendi hemşerilerinin çoğuna aktroldiyor. çık bakalım şöyle boyabata ve köylerine, kaç tane troll göreceksiniz.ayıp insaf yahu,ihanet ağzıyla konuşmayı bırakın.boyabat halkı trol değil has anadolu evladıdır.

8. Yorum: hasan hanefi 31 12 2016 19:07
gene boyabat gazetesinin yanlı bir haberi. şimdi bir yazarımız chp li trollerin bilmemnesi diye haber yapsa yayınlarmısınız????? zaten bu yorumunuda yayınlamassınız.

7. Yorum: halk tanesi 29 12 2016 15:01
kendi çalıp kendi oynuyor derler ya öyle olmuş. ne oldu muhsin başkanı da sözde çok severdi bunlar. başkanlığı istemedi hiç diye ümmetçilikten mi çıkardınız. türkeş sizi suriyede fetöde açılımda barzani ile yada megri megri oynarken görse tokat manyağı yapardı. erbakan konusuna girmeye zaten gerek yok adam siyonist diye diye gözü açık gitti ihanet yüzünden. bahçeli de meydanlarda kendisine seçmenine davasına yapılan hakaretleri unutmamıştır. mutlaka bildiği birşey vardır bir yerlerde hatırlatacaktır. pkk ya gülene yapılan güzellemeleri tarih yazdı bi defa. ne yaparsanız yapın bu millet unutmayacaktır.

6. Yorum: devletin cumhurureisi 29 12 2016 04:07
develet bahçeli görse utanır bu haberden. az bi beyin ister böyle bişe için. siz konuşursunuz ama cumhurureis yapar...

5. Yorum: hazımsızlık ? 29 12 2016 01:50
sen neyin trolüsün eyyy boyabat gazetesi...

4. Yorum: börü 28 12 2016 22:17
ya arkadaş şu halk artık algı operasyonlarına kanmasın , okusun ,araştırsın halk kendini geliştirmediği surece daha çok bu algılarla gemı yuzdurulur bu denızde , çok

3. Yorum: milat 28 12 2016 21:08
türkeşte,erbakanda ikiside yerli ve milli liderlerdir. ak trol diye tiye alıyorsunuz ama erbakan ve türkeş iki defa milliyetçi cephe hükümeti kurdular ve birlikte hareket ettiler. tarih tekerrürden ibaret bu günde yine iki yerli ve milli lider ülkemizin geleceği için bir araya geldiler. siz istesenizde istemesenizde mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır

2. Yorum: 10.köy 28 12 2016 21:03
kanmıyorum. kandırılanlardan değilim.
15 yıl içinde sayın erdoğan:
esad ile aynı karede yer aldı alkışladılar
fetö ile aynı karede yer aldı alkışladılar.
barzani ile aynı karede yer aldı alkışladılar.
bu durumda söyleyeceğim tek söz nasrettin hoca'nın şu cümlesi olacaktır.
kedi buysa ciğer nerde? kedi yediyse kedi nerde?

1. Yorum: adamınbiri 28 12 2016 20:57
bahçeli kısmına şimdilik eyvallah diyelim.
türkeş'i kendi siyasetlerine mal etmek hadlerine değil. gerçi adamlar hadsiz. şaşırmadım. türk'ün en büyük temsilcilerinden biri olan türkeş, milliyetçiliği menfaati için kullanan ve vatanın ne demek olduğunu 15 temmuz'da anlayan öncesinde ise peşkeş çeken bir oluşumun oyuncağı olamaz.
erbakan'a gelecek olursak onun asla olmaması gerekiyor. zira kendisi en büyük ihaneti akp den görmüş ve akp'nin bir siyonist oluşum olduğunu her fırsatta dile getirmiştir.
gerçi bu adamlar fetö ile beraber yürüdük biz bu yollarda diye şarkı söyledikleri dönemde suikaste kurban gidip sonra da üstü örtülen merhum muhsin yazıcıoğlu'nu bile kendi davalarına alet etmeye çalışıyorlar..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

57414


Tasarım:DtGaNi