Yayın Tarihi:29 12 2016 05:22(2784)

Hindinin Fiyatını Duyanlar Sessizce Uzaklaştılar

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindiler, Boyabat merkezde kurulan pazarda satışa çıkarıldı. Yılbaşı kutlamaları için hazırlık yapan vatandaşlar, hindileri ziyaret etmeye başladı.

Hindilerin heybetli görüntüsü karşısında vatandaşlar kendilerini hindileri izlemekten alıkoyamadılar. Vatandaşlar Hindi fiyatlarını sorduklarında 200 lira fiyatını alınca alandan sakince uzaklaştılar.

200 TL. fiyat söyleyen satıcının pazarlık sonrası 20-30 lira arasında pazarlık payı olduğu ise gözlerden kaçmadı. Satışların yavaş yavaş arttığını belirten hindi satıcıları, hindiye olan talebin artmasının beklediğini kaydetti.

Kaynak: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: yolbasan 30 12 2016 08:36
-allah herkese akil fikir vermis düsünmek icin beyin vermis kardesim derdi olan derman arar beyni olan bir yol tutar,fikirler carpisarak hakikate yol bulur,imanli birimisin yoksa imansiz birimi kendini bu topraklara ait ben bu topragin bu topraklarda benim diyorsan bize bu topraklari emanet edenlerin birakin noel kutlamasi kutlayanlara bile tavir koydugunu biliyoruz.
insan düsünen bir varlik,biz ülke ve millet olarak cok acilar cektik gün oldu sag sol dedik girtlakladik birbirimizi girtlaklayanda girtlaklaninda ismi ahmet veya mehmetti,sonra ne oldu dedikya fikirler carpisti gercekler günyüzüne cikti simdi solcu nekadar solcuysa bende okadar solcuyum seriatci nekadar seriatciysa bende o kadar seriatciyim,ustam bir tek gemimiz var adi türkıye batarsa cümbüsü seyrettirmezler bize merak etme ikimizede birlikde ....dolayisiyle biz bize benzeriz aga sözüm yok daha.

8. Yorum: mustafa 30 12 2016 03:26
6.yorumcu hafıza bak yahu kardeş sen uzaydan mı geldin.bütün insanlar kardeşse dünyada zulme uğrayan neden sadece müslümanlar bizi avrupa birliğine neden almıyorlar hiçmi haber dinlemessin polyana öleli yıllar oldu biz bilimini fennini alalım hiç itirazım yok hindiye bile bizi aşağılamak için turkish diyorlar yaz googleye turkish bird diye görürsün neden böyle dediklerinide incele bir sürü yazı görürsün hani sen okuyun diyosunya sanki oxford mezunu okuyun diyip cahilin önde gidenleri adamlar ilk savaş uçağını yaptıklarında senin deden bile doğmamıştı o uçaklarla seni bombaladı sanada bunları bırak senin ismini verdiği alın turkish yiyin dedi sende yiyorsun ben diyorumki senin kardeş dediklerin senin örf ve adedinden neyi sahipledi sen güce değil özüne biat et çünkü birgün sivrilttiğin kazık senide bulur....

7. Yorum: ahmettt 30 12 2016 03:20
haklısın 1nolu yorumcu kardeşim müslüman kişi kendini bilip
hıristiyan lara benzememek için o gece hindi yemez saygılar

6. Yorum: hafız 29 12 2016 21:09
arkadaşlar bütün insanlar kardeştir. tabii ki müslümanız. ama insanlar birbirine sevgiyle, hoşgörüyle bakmalı. cumartesi, pazar tatil niye yapıyoruz? pazar günleri kiliseye mi gidiyoruz? herşeyimizi dolara, euro'ya göre belirlemiyor muyuz? türkiye'nin çalışan, okuyan, üreten, akıllı insanlara ihtiyacı var, yapmayın. biliyorsunuz; yüce allah’ın peygamberimize vahyettiği ilk ayet ve ilk emir oku ve yüce rab’bim emrediyor oku'dur... saygılarımla...

5. Yorum: yorum 29 12 2016 18:11
cübbeli'nin yılbaşı kutlamaları ile yaptığı açıklamalar şöyle:

"neden kafir'in bayramını kutlayacağım ya! bizim bayramımız mı yok!? mevlid'imiz mi yok!? miracımız mı yok!? neden hep biz onlara benzeyelim?

sen gavurların bayramını kutlarsan, allah da başına kafirleri musallat eder!

bir kişiyi bile olsun allah için vazgeçirelim şu noeli kutlamaktan! allah korusun iman gitti mi cehennemden ebedi çıkamayacak!

babanın katilinin bayram yaptığı günde bayram yapar mısın? babanın katillerinin, dininin düşmanlarının kutlamalarına katılma. noel kutlama!"

4. Yorum: gökhan 29 12 2016 16:45
hindiye kafayı takacağınıza dibinizde ölümcül kazalar oluyor onları haber yapın oturduğunuz yerden boş laf üretmeyin sözde gazeteciler

3. Yorum: a.demir 29 12 2016 15:17
hindi fiyatlarını bi geçsenizde saraydüzünde otobüs yuvarlanmış asıl önemli o habere gelin haberciyim diye geçinenler

2. Yorum: börü 29 12 2016 15:05
tamam fiyat pahalı olabılır ama zevkın de üst sınırı olmaz , hindi zevkını yaşamak isteyen versın ayrıca yılda bıkez de köylü dayım para kazansın kardeşim, memlekette malı götürenlerin yanında çok mu yanı .....

1. Yorum: mustafa 29 12 2016 14:18
yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi derken biz hayatta hindi yemeyiz yılbaşında, yılbaşıda muharremin 1 dir ayrıca.eee bu kutlanan ne ozaman miladi takvim onların inandiğı isa peygamberin doğumu.hicri ise adı üstünde peygamberimizin mekkeden medineye hicreti.biz hangi taraftayız o zaman karar verelim efendimiz kim kime benzerse onunladır buyurmuştur.hindiyi yılbaşı harici afiyetle yiyiniz.helali haram yapmayalım.üzümü şarap yapmamamız gibi.boyabatta doğdum büyüdüm sonra ekmek parası gurbete gittim.ben örfümde adedimde büyüklerimdede çevremdede böyle bir örf adet görmedim.bu vazgeçilmeyen nerde görmüş bunu acaba.yada onlar bir saygı nişanesi bizim kurbanımızda bir tavuk bile kesiyorlarmı acaba.kurbanı kendilerine zul görenler hindilerini kessinler şimdi...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

7066


Tasarım:DtGaNi