Yayın Tarihi:29 12 2016 05:29(1000)

Türkeli'de bir akaryakıt istasyonunda hırsızlık

Türkeli'de bir akaryakıt istasyonuna giren kişi veya kişiler, yaklaşık 20 bin lira nakit parayı çalarak kayıplara karıştı.

Türkeli'de Tümerkan Mahallesi Girne Caddesi'ndeki Ahmet Çelik'a ait akaryakıt istasyonuna gece saatlerinde arka kapısının kilidini kırarak giren kişi veya kişiler, iş yerindeki çelik kasayı patlatarak kasanın içerisindeki yaklaşık 20 bin lira nakit parayı çalıp, iş yerindeki 10 bin lira değerindeki güvenlik kamera cihazlarına da zarar vererek kayıplara karıştı.

İstasyon çalışanlarından Ferhat Çelik yaptığı açıklamada, sabah işyerine geldiklerinde kapıyı zorlanmış halde bulduklarını belirterek, şunları söyledi:

"İşyerine geldiğimizde kapıyı zorlanmış halde bulduk. İçeri girdiğimiz de de çelik kasadaki yaklaşık 20 bin lira çalınmış. Ayrıca güvenlik kameralarının veri depolandığı cihazlar da yerinden koparılarak istasyonun karşısındaki deniz kenarına atılmış halde bulduk. Cihazlarla birlikte 30 bin liralık bir zararımız oldu. Hırsızların bulunmasını istiyoruz. İlçede de MOBESE kameralarının olmayışı bizim için sıkıntı oldu" dedi.

Polis, olayın faallerini bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88842


Tasarım:DtGaNi