Yayın Tarihi:30 12 2016 06:13(1713)

AK Parti Heyeti, Boyabat TSO'yu Ziyaret Etti

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında, misafirleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Erdem karşıladı.

Yönetim Kurulu Başkan Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada kendilerine çok teşekkür ettiğini ve bu ziyaretin kendisini çok onurlandırdığını, ticaretin ve sanayinin siyasetle buluşmasının ilçemizde bundan sonra kazanımlarının daha da artacağını bildirdi.

''Şahsım ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağız.'' dedi.

Yeni yılda yurtiçi ve yurtdışı fuarlarının düzenleneceğinin haberini veren Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu, "üyelerimizin ufkunun açılması ve yeni yatırımların yapılması için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66213


Tasarım:DtGaNi