Yayın Tarihi:30 12 2016 19:17(2652)

Boyabat Devlet Hastanesi Kontrolden Geçti

Edinilen bilgiye göre, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine gelen denetciler rekor denecek puan vererek Boyabat’tan ayrıldı.

Geçen hafta Ankaradan Sağlık Bakanlığından gelen temsilciler Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde 800'e yakın noktada inceleme gerçekleştirdi.

Denetcilerin üzerinde durdukları konulardan, tıbbi hizmetleri yanında, hasta güvenliği, hakkaniyet, hasta odaklılık, uygunluk, zamanlılık, süreklilik, etkililik, etkinlik, verimlilik ve sağlıklı çalışma, yaşam, hastanenin planlı ve programlı çalışması, hastane acilinde bulunan dikkat edilmesi gereken ilaçlarında özel kilit sistemleri ile kontrol edildiği yetkili kişiler hariç kimsenin alamadığı gözlerden kaçmadı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerekleştirilen  değerlendirme denetiminde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinin 100 üzerinden 96 gibi oldukça yüksek bir puan aldığı bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: hastane 06 01 2017 17:59
kahvehanelerden fırsat bulup arada gelen personeli denetlesen ne yazar ahhh ahhh

8. Yorum: boyabatli 02 01 2017 02:35
geçenlerde kastamonuya devlet hastanesine gittim.orada yaşadıklarımdan sonra hastanemizin kıymetini anladım.puan abartılı olabilir ama hastanede hizmet birçok hastaneye göre iyi sayılır.başka yerlerde doktorun yüzünü bile göremiyorsun.sayın nazım maviş beyde olmayan hekimlerin atamasnı yaptırırsa sağa sola gitmemize de gerek kalmaz.

7. Yorum: boyabatlı 01 01 2017 18:53
halka sor bakalım hastane 20 puan alabiliyormu?

6. Yorum: serıf 01 01 2017 04:10
gülmek geliyor içimden ama konu hastane olunca düşünuyurum guluyummu aglayayimmi bir hafta öncesinden haber verip denetlemeyeckesin hastaneyi hastaya sor bakalım kaç puan alıyor hemşirelerin sağlık memurlarının is öğretigi doktorların bulunduğu hastaneye 96 puan veriliyor valla gulecem allaha emanet yaşıyoruz boyabata

5. Yorum: gerek yokkk 31 12 2016 19:11
hiç sormayın valla çok güzel hastemiz pislikten geçilmıyo bence yenı hastane yapıldıktan sonra yıkılmalııı

4. Yorum: hasan hanefi 31 12 2016 18:57
doktor olmadıktan sonra puan verilse ne yazar. sinop merkez isyan ediyor boyabat hastaları sinop yollarında abbulanslarda mekik dokuyor

3. Yorum: osman 31 12 2016 06:38
valla bekir hocaya bravo eldeki imkanla bu kadar yapiyor helal olsun bekir hocam

2. Yorum: vatandaş 31 12 2016 02:45
bir yakınımın hastalığı nedeniyle birkaç gün hastanede geceleride kaldım özellikle acil kısmında tuvaletlerin hali içler acısı idi,resmen umumi tuvaletler gibi pislikten girilmiyordu.tabi denetleme olacağı zaman haberli olunduğundan gerekli bakım yapılmıştır. benim bildiğim denetim habersiz çatkapı yapılır.bu konuda idarenin denetim yapıldığından haberi bile olmaz ancak bizde öyle değil.

1. Yorum: vatandaş gözü 30 12 2016 23:46
ulkemizde yapılan degerlendirmelerin nasıl yapıldıgını herkes biliyor.. (bir gecede hesap yöntemi değişikliği ile mlli gelirin artması gibi) gecenlerde ufaklık hasta oldu onu hastaneye götürdüm çocuklar için idrar kiti diye plastik bir kit var o hastanede yok denildi eczaneden alıp gelin dediler... o kadar sağlıkta çağ atlanyor v.s. diye reklam kokan haberler yapılsın ben oraya gidince bir sidik kiti bile gece vakti vatandaştan talep ediliyorsa gidin alın getirin diye gerisi boşş..isterse 1000 puan alsın alınan puanlar vatandaşa yansımadıkça kıymeti yok... bunlar reklam kokan hareketler... inanmıyorum vesselam... saygılar...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

375859


Tasarım:DtGaNi