Yayın Tarihi:30 12 2016 19:22(1700)

Çalbaba Gecidi’ne tünel şart!

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, dün sabah saatlerinde Saraydüzü ilçesine bağlı Başekin köyü yakınlarında yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve uçuruma yuvarlanan yolcu otobüsünün yaptığı kaza sonucu vefat eden hemşehrilerine Allah’tan rahmet, yaralananlara da şifa diledi.

Elim verici kazanın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Arpacı, Kargı ve Saraydüzü ilçeleri arasındaki yol güzergahında sık sık meydana gelen kazalarda ölümlerin son bulması için Sinop-Çorum il sınırında bulunan Çalbaba Geçidi’ne tünel yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, sabah saatlerinde Saraydüzü ilçesine bağlı Başekin köyü yakınlarında yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve uçuruma yuvarlanan yolcu otobüsünün yaptığı kaza sonucu vefat eden hemşehrilerine Allah’tan rahmet, yaralananlara da şifa diledi.

Elim verici kazanın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Arpacı, Kargı ve Saraydüzü ilçeleri arasındaki yol güzergahında sık sık meydana gelen kazalarda ölümlerin son bulması için Sinop-Çorum il sınırında bulunan Çalbaba Geçidi’ne tünel yapılmasının şart olduğunu kaydetti.

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Sinop Saraydüzü ilçesi, Göktepe Dağı, Çalbaba Geçidi’ne yapılacak tünelin trafik kazaları sebebiyle meydana gelen ölümleri ve hasarları minimize edeceğini, ayrıca Orta Karadeniz’in gelişimi açısından büyük önem arz edeceğini ve tünelin bölgenin her açıdan markalaşması yönünde büyük bir etkisi olacağını söyledi.

Kaynak: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 31 12 2016 03:31
evet, yol-kopru-havaalani derken,,, madem tum bu altyapi hizmetlerini yabanci ulkelere yaptirip geçenden 5 akçe, geçmeyenden zorla 10 akçe alan deli dumrul hikayesindeki gibi paralar oduyor ulkemiz insanlari,,, baslamisken bir tünel de buraya yaptirtiverelim??? hani binali bey kiz istemeye giderken ilgaz dagi gecisinin zorlugunu gorunce oraya hemen bir tunel yaptirmak aklina gelmis iken, burada da insanlar buzlanma nedeniyle ölüp gidiyor... daha hakli bir gerekçe bu...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

16302


Tasarım:DtGaNi