Yayın Tarihi:31 12 2016 18:30(2377)

Sinop Üniversitesi Öğrencileri Şehriban Fidan ve Ali Kuzyaka Memleketlerinde Toprağa Verildi

Saraydüzü İlçesi Asarcık Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ali Kuzyaka memleketi Tosya’da Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tosya’nın Suluca Köyü’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Barlak ve Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Tekin, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk Özdemir, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasemin Barlak, öğrenciler, sınıf arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Yine aynı kazada hayatını kaybeden Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Şehriban Fidan’da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mersin’de toprağa verildi.

Öğrencilere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: muhsin 02 01 2017 06:11
ailelerine baş sağlığı dilerim.iki fidan gencimiz bir kaza sonucu hayatlarının baharındayken yaşamları sona erdi.allah rahmet eylesin.bence bu gençlerimizde birer şehittir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392115


Tasarım:DtGaNi