Yayın Tarihi:01 01 2017 05:29(1535)

“Yanlış buluyorum “

Sinop’a yaklaşık 140 kilometre uzaklıktaki kendi ilçesine kurum müdürlerini toplayan AKP’li vekil Nazım Maviş’e en sert tepki CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’den geldi.

CHP’li vekil bunun siyasi etiğe sığmadığını belirterek “İlin Valisi dururken, ilçenin kaymakamı varken, vekilin böyle bir davranış içerisine girmesi ego tatminden başka bir şey değildir. İldeki kurumların çalışması hakkında bilgi alacaksan ilin valisini arar bilgini alırsın, ilçelerle ilgili olarak da ilçe kaymakamlarını arar onlardan da bilgilerini toplarsın.140 gidiş, 140 dönüş olmak üzere yaklaşık 300 kilometrelik bir yol güzergahı ve her kurum müdürü devletin makam aracı ile toplantıya katıldı bu araçlar su yakmıyor ya. Ayrıca yapılan toplantı ilin valisine de ilçenin kaymakamına da hakarettir bence. Ayrıca böyle bir şeye de ilk defa tanık oluyorum. Ne yani şimdi bende Sinop’un milletvekiliyim kurum müdürlerini köyüme davet edip orada mı bilgi almalıyım. Yakışık kalır mı böyle bir şey?“diyerekten, tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: erdoğan 02 01 2017 14:55
uzaklığı 140 km olan ilçe yok..coğrafya bilgisi sıfır..

5. Yorum: . 02 01 2017 06:30
azcık müsaade edin. köylülerine hava atsın.ne kadar büyük olduğunu köylülerine göstersin.köylüsü fetöcünün içeride yattığını köylülerine göstersin.gücünü pekiştirsin.

4. Yorum: 9.köy 01 01 2017 17:42
böyle adamları vekil diye seçerseniz olacağı budur.başka ne beklenir?

3. Yorum: yazıklar olsun 01 01 2017 08:30
daha adaylık sürecindeki seçim çalışmalarında kaymakamların yanında halka yönelik seçim konuşmaları yapması ve durağan ilçemizde öğretmenleri toplayarak yapmış olduğu seçim çalışmaları bu gün yaptıklarının sürpriz olmadığının bir ispatıdır. ancak maalesef vatandaşımız bu tür etik olmayan davranışlara nedense bir tepki koymayıp prim verdiği sürece yapacak ta çok fazla bir şey yok.

2. Yorum: liyakat 01 01 2017 07:24
devletin mazotunu benzinini düşünüyoruz sadece ama devlette bu yapılan israfın kat kat fazlası yapılıyor zaten. burada önemli olan vali ve kaymakamların hiçe sayılmasıdır. maalesef boyabat'ımızda da durum bundan farksız eğitimi, vizyonu ve bilgisi olmayan kişiler devletin atamış olduğu kişilerden üstün durumda. seçilmiş kişi atanmıştan üstün pozisyonunda. fakat devletin yasası ve kanunlarında herkese verilmiş görevler vardır. seçilmiş eğitimimiz, vizyonsun ve bilgisiz kişiler diğerlerinin görev alanlarını işgal etmekte. artık devletin başındakilerin buna dur demesi lazım. boyabat'ımız atıl kullanışsız projeler çöplüğüne dönecek yakında.

1. Yorum: gitmeli 01 01 2017 06:54
bence nazım bey, milletvekili gömleğini dolduramadi. vatandaşlara boy boy mesajlar atıyorlar bayramda seyran da. güya vatandaşın numarasi ile ulaşarak ona yakın duruyor muş lar. ama is vatandaş tarafından aran maya gelince sanki rahatsız edilmemë isteği var gibi hissediyorum. ankara yi seven vekil bey ortalıkta gözükmüyor. etkili değil.kanım ca vekilliği tam bir fiyasko. halktan uzak bir görüntü çiziyor. tabi bu boşluğa da kimler hakim oluyor boyabat kimler e kalıyor. görüyoruz. acaba kendisi de ikinci dönem olmaya çağını bildiği için mi uğraş vermiyor. nede olsa emeklilik garanti. şuradan söyliyim yakılan benzin mazot benim vergim. hakkımı helal etmiyorum. böyle bilene. şimdi gerisini siz kara kara düşünün.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387769


Tasarım:DtGaNi