Yayın Tarihi:04 01 2017 18:30(2578)

Boyabat Halk Eğitim Merkezi Kurs Duyurusu

Boyabat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Kalorifer Ateşçiliği Kursu açılacaktır. Bu eğitim öğretim yılı içerisinde beşincisi açılacak olan kursa kayıtlar 06/01/2017 tarihine kadar devam edecektir. Kayıt olmak isteyen kursiyer adayları merkezimize bizzat başvuru yapacaklardır.

Kalorifer Ateşçiliği Kursunun yanısıra hazırlık aşamasındaki kurslarımız;

İşaret Dili Tercüman ve Öğretici Eğitimine İşaret Dili 1 belgesini sahip en az ön lisans mezunu kişiler başvuru yapacaklardır. Kurs 28.01.2017 tarihinden sonra uygulanacak şekilde hazırlık yapılmaktadır. Kursa katılmak isteyen adaylar öğrenim durumlarını belgeleyen belgelerin asılları ile başvuru yapacaklardır.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: .. 05 01 2017 05:19
ismine h yazmayı unutmuşsun, johnturk

1. Yorum: jonturk 04 01 2017 21:28
halk eğitim merkezinin açtığı kurslar o kadar gereksiz ki, boyabatta olsam hangisine giderdim diye düşündüm: hiçbirine gitmezdim.

özellikle kuran kursları, kutsal kitabımızı insanlar papağan gibi ezberleyip, okuduklarını anlamadan kuran okuduk sansınlar diye açılmış kurslar. yahu ümmeti muhammed! önemli olan bu kitabi anlayacağın dilde okuyup, o kitapta tarif edildiği gibi bir insan olmaktır. yoksa anlamadan istersen 100 kere oku, vallahi de billahi de beyhudedir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34324


Tasarım:DtGaNi