Yayın Tarihi:06 01 2017 18:54(852)

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü ve Sinop Milli Parklar Av Koruma ekipleri, Türkeli'nin yüksek rakımlı köylerindeki ormanlık alanlarda yaban hayvanları için doğaya yiyecek bıraktı.

Yaban hayvanlarının yaşadığı karla kaplı ormanlık alanlara giden ekipler, yanlarında götürdükleri samanları farklı noktalara bıraktı.

Gökçealan İşletme Şefi İlker Yıldırım, "Milli Parklar Av Koruma ekibi ile işletme müdürlüğü ekiplerimizle birlikte kaçak avlanmanın önlenmesine yönelik koruma çalışmaları kapsamında, ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için gönderilen yiyecekleri farklı noktalara bıraktık. Doğa zincirinin bozulmaması için üstümüze düşen görevi yerine getirmeliyiz.

Kaçak avlanmanın önüne geçebilmek için koruma kontrolü arttırılarak, daha sık kontroller gerçekleşecektir." diye konuştu.

Kaynak: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76056


Tasarım:DtGaNi